Sjekk den forvandlingen!

Den festglade, britiske popartisten er nesten ikke til å kjenne igjen.

FORVANDLET: Popstjernen Sarah Harding har forandret både stil og oppførsel de siste årene - særlig siden hun ble forlovet rundt nyttår. Her avbildet på byen i november 2009 (t.v), januar 2011 og på baråpning i mars 2011 (t.h).  Foto: Stella Pictures/ All Over Press
FORVANDLET: Popstjernen Sarah Harding har forandret både stil og oppførsel de siste årene - særlig siden hun ble forlovet rundt nyttår. Her avbildet på byen i november 2009 (t.v), januar 2011 og på baråpning i mars 2011 (t.h). Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Girls Aloud-stjernen Sarah Harding (29) ble nyttårsaften forlovet med DJ-kjæresten Tom Crane (29).

Og etter forlovelsen er det ikke bare sivilstatusen som har forandret seg - den vakre artisten har også gjennomgått en stilforvandling! 29-åringen var tidligere kjent for sine platinablonde lokker og relativt avslørende antrekk. Men da hun deltok på en baråpning denne helgen var hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Harding har nylig farget håret sitt mørkebrunt, og i helgen var hun iført matchende burguderrød leppestift og en fotsid, sort kjole. Resultatet var lekkert gotisk-sofistikert. Og selv om hun forlot utestedet først klokken halv tre så hun fortsatt svært velstelt og opplagt ut.

Ifølge Daily Mail skal også det kommende bryllupet være gotiskinspirert, som en hyllest til hennes nye favorittfilm «Black Swan», som hovedrolleinnehaver Natalie Portman (29) nylig vant Oscar for.

Også på forlovelsesfesten til det forelskede paret så Harding uvant elegant og kledd ut, da også i en sort og lite avslørende kjole, skriver Daily Mail. Oppførselen hennes etter festen skal også ha vært grasiøs - i motsetning til hennes tidligere mer lurvete avganger fra utesteder. Kanskje forlovelsen har fått 29-åringen til endelig å bli voksen?

Den britiske avisen melder også at Hardings lepper har sett fyldigere ut de siste månedene, og band-venninnen Kimberley Walsh skal visstnok være bekymret over venninnens nyeste forvandling. Hvis hun ikke bare er misunnelig på Harding overraskende eleganse?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ville ikke vise kroppen sin på TV   Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer