Sjekk den forvandlingen!

Karry Katona viser gjerne frem sin veltrente kropp.

PÅ BADEFERIE: Kerry Katona befinner seg for tiden i Marbella, og her er hun fotografert mens hu nyter en drink ved Buddha Bar sammen med venner.  Foto: STELLA PICTURES
PÅ BADEFERIE: Kerry Katona befinner seg for tiden i Marbella, og her er hun fotografert mens hu nyter en drink ved Buddha Bar sammen med venner. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske skandalestjernen Kerry Katona (30) ser endelig ut til å ha fått ryddet opp i det turbulente livet sitt, og har forbedret helsen sin betraktelig det siste året.

Katona befinner seg for tiden i Marbella i Spania, hvor hun ifølge Daily Mail fester sammen med venner for å komme over bruddet med eks-kjæresten Dan Foden.

30-åringen har klart å holde på sin slanke figur etter deltagelsen i «Dancing On Ice», og ser ikke ut til å ha noe i mot å vise det for resten av verden.

I den spanske badebyen spradet hun nemlig rundt i en rosa bikinitopp og kort dongrishorts foran fotografene.

I 2008 brukte Katona drøyt 150.000 kroner på fettsuging på magen, en brystreduksjon og laserbehandling mot strekkmerker. I den senere tid har hun tydd til god gammeldags trening, og stjernen gikk ned hele 20 kilo i fjor.

Firebarnsmorens liv har endret seg mye de siste årene, spesielt etter at hun avsluttet sitt forhold med taxikjøreren Mark Croft (39) for et år siden. Croft skal ha dratt Katona ned i søla på flere områder, blant annet ved å la ekteskapet handle om narkotika.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forholdet ville endt med min død   
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer