I TOPPFORM: Robbie Williams viste onsdag sine fans på Twitter at han er i sitt livs form. Foto: Fame Flynet Norway/Twitter
I TOPPFORM: Robbie Williams viste onsdag sine fans på Twitter at han er i sitt livs form. Foto: Fame Flynet Norway/TwitterVis mer

Sjekk den forvandlingen!

Robbie Williams har ikke ligget på latsiden, mens han venter på at han skal bli pappa for første gang.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (38) går for tiden og venter spent på at hans høygravide kone Ayda skal føde deres første barn.

Ventetiden har «Angels»-sangeren blant annet brukt på treningssenteret, og onsdag la han ut et bilde av seg selv i bar overkropp, hvor fansen får se resultatet.

Og det er lett å se at Williams - som tidligere har slitt med vekten - nå er i bedre form enn på lenge.

Den forestående fødselen var også årsaken til at Williams ikke stod på scenen sammen med band-kameratene i Take That under søndagens avslutningsseremoni for de olympiske lekene i London.

- Han var med i de opprinnelige planene, men kunne ikke gjennomføre det, fordi hans kone står foran en fødsel i løpet av kort tid, sier en talsmann for stjernen til Daily Mail.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gråter av glede over  å bli pappa