STOR FORANDRING: Skuespiller Atle Antonsen lever for tiden med en temmelig røff «bad-ass»-look (t.h) i forbindelse med innspillingen av sin nye film. Selv om frisyreovergangen har vært temmelig stor, trives han greit med sin nye «hårsveis».
STOR FORANDRING: Skuespiller Atle Antonsen lever for tiden med en temmelig røff «bad-ass»-look (t.h) i forbindelse med innspillingen av sin nye film. Selv om frisyreovergangen har vært temmelig stor, trives han greit med sin nye «hårsveis».Vis mer

Sjekk den forvandlingen!

Atle Antonsen spiller gammel leiesoldat i en ny storfilm som presenteres neste uke.

SEOGHØR.NO: Suksessrike Atle Antonsen har gjort seg bemerket med TV-serier som «Dag», «Etaten» og «NAV» de siste årene, men nå er det altså film som igjen står på plakaten for 44-åringen.  
 
- Vi er nesten ferdig med innspillingen, røper Atle overfor Se og Hør.

Skuespilleren og komikeren forteller at filmen regisseres av Ole Endresen. De to samarbeidet også om kinofilmen «Kong Curling» for et par år siden, der Atle hadde hovedrollen.

- Den nye filmen har intet navn ennå. Men det er en kriminalkomedie. Filmen blir nok både mørkere og røffere enn «Kong Curling», avslører han.

Du har ny «sveis» i forbindelse med innspillingen, kan man spørre hva din nye rollefigur bedriver?

- Han er en bad-ass, en gammel leiesoldat som gjør livet surt for dem som står i veien. Filmen utspiller seg for øvrig i Oslos travmiljø.

Er du fornøyd med sveisen?

- Takk, det er ikke den verste jeg har gått med, sier Atle Antonsen, som er vant til å måtte leve sitt privatliv med frisyrer som har å gjøre med jobben hans.

I trav-kriminalkomedien spiller Atle mot et kobbel av kjente komikere og skuespillere:

- La meg se, Bjørn Floberg er med. Henriette Steenstrup. Morten Ramm. Og Hege Schøyen, Jan Sælid, Jon Øigarden og «Odda» Williamson. Jeg tror det kan bli en fin film, fastslår han.
 
LES OGSÅ: - Jeg var en chubby fyr med svære briller