Sjekk den forvandlingen!

TV-makeover forvandlet Tomine Harket fra ung babe til sexy kvinne.

SE, SÅ FLOTT: Tomine Harket får makeover i FEM-programmet «Bli ny mor og datter», som sendes førstkommende onsdag.  Foto: TVNorge
SE, SÅ FLOTT: Tomine Harket får makeover i FEM-programmet «Bli ny mor og datter», som sendes førstkommende onsdag. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: 17 år gamle Tomine Harket har lenge vært mest kjent som A-ha-frontfigur Morten Harkets (50) datter.

Men etter MGP-deltagelsen i vinter har 17-åringen fått fart på sin egen sangkarriere, og til Seher.no har hun tidligere avslørt at det er deilig å ha fått et «eget navn».

- Jeg blir alltid koblet til pappa, det kan jeg aldri ta bort. Men jeg bryr meg ikke, det får bare være sånn. Jeg har valgt å gå i denne retningen, men jeg håper jo at jeg får et eget navn nå. At jeg blir Tomine, og ikke Tomine Harket - eller datteren til Morten Harket, sa Tomine til Seher.no i januar.

Og det var en langt mer moden og voksen-utseende Tomine som stod på scenen under den andre delfinalen i Melodi Grand Prix i Nordlandshallen i vinter. 

17-åringen, som tidligere har hatt hovedrollen i musikaloppsetningen av «Annie», samt lånt stemmen sin til flere Disney-filmer, stilte nemlig i delfinalen med ny mørk sveis og en langt mer rocka stil.
 
Og FEM-programmet «Bli ny mor og datter» var en av årsakene til at ungjenta har lagt om stilen.

I onsdagens episode av programmet, som ledes av Henriette Bruusgaard, er det nemlig Tomine og moren Camilla Harket (46) som skal gjennom en makeover, der de får i oppgave å style hverandre.

Før programmet likte 17-åringen å kle seg i alt fra band-t-skjorter og gamle jeansjakker fra mamma og pappa på 80-tallet, til kosedresser i velur og et utvalg Uggs i assorterte farger.

Camilla ønsket imidlertid å se datteren i en mer rocka bohemstil ala kjendistvillingen Mary-Kate Olsen. Dermed ble 17-åringen ikledd en sexy, figurnær, grå kjole og ankelstøvletter, mens håret ble farget mørkere, noe som ga henne en mer sofistikert og voksen look.

Tomine på sin side ønsket å se moren mer klassisk og elegant. Camilla ble dermed dresset opp i en svart blazer over en skjortetunika med svarte jeans og røffe accessoirer.

Og både mor og datter var svært så fornøyde med deres makeover.

Se «Bli ny mor og datter» på FEM onsdag kl. 21.00! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg faller bare for musikere