Sjekk den forvandlingen!

Men «Cæsar»-stjernen frykter fortsatt Jan Thomas' terningkast.

FØR OG ETTER: Mandag er det «Hotel Cæsar»-stjernen Marianne Westby som får makeover i kjendisstylist Jan Thomas' program «Happy Day» på TV 2. Her er tv-stjernen før og etter stylingen.  Foto: TV 2
FØR OG ETTER: Mandag er det «Hotel Cæsar»-stjernen Marianne Westby som får makeover i kjendisstylist Jan Thomas' program «Happy Day» på TV 2. Her er tv-stjernen før og etter stylingen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) har for tiden stor suksess med sitt nye TV 2-program «Happy Day», hvor han friserer og kler opp både kjendiser og ukjente personer.

Siden premieren for to uker siden har kjente navn som Christer Falck, Else Kåss Furuseth, Marthe Sveberg Bjørstad og Simone Larsen lagt seg «under saksen» i programmet. Og mandag er det «Hotel Cæsar»-stjernen Marianne Westby (36) som står for tur.

I såpesuksessen på TV 2 er 36-åringen mest kjent som den beinharde forretningskvinnen Cathrine Hove, men privat er skuespillerinnen langt fra så formell som sin tøffe og skruppelløse rollefigur.

Og skuespillerinnen, som fikk sitt gjennombrudd i «Borgen skole» i 1988, ønsker da Jan Thomas' hjelp til å sprite opp hverdagsantrekkene og «komme seg ut av joggeskoene», som er det hun føler hun sliter mest med.

- Jeg håper han har noen gode råd å gi meg. Min største utfordring er hverdagen, sier tv-profilen før makeoveren.

Blant det skuespillerinnen må gjennom, er da øyenbrynsnapping, som utføres av Jan Thomas' øyenbrynsekspert Fred.

Deretter er det hår, sminke og klesstyling som står for tur, og forvandlingen blir, bokstavelig talt, dramatisk.

Med høye hæler, trange jeans og oppsatt hår er det en helt annen og langt mer rocka Marianne tv-seerne får møte, og til Seher.no forteller skuespillerinnen at hun ble kjempefornøyd med resultatet. 

- Jeg var veldig fornøyd med resultatet. Det ble skikkelig bra. Og så var det kjempemorsomt å være med på programmet. Der får jo Jan Thomas virkelig vist det han er god på. Så det var utrolig hyggelig, sier Westby til Seher.no.

TV-stjernen innrømmer imidlertid at hun ikke har klart å opprettholde den nye looken helt i tiden etter innspillingen.

- Jeg tror kanskje det blir litt for tøft å opprettholde den stilen til hverdags. Det blir nok en litt for voldsom hverdagslook for meg, med barn og farting. Men jeg skulle virkelig ønske jeg klarte å ha det som hverdagsantrekk. At jeg klarte å dra på meg de høye støvlettene. De to første ukene etter innspilingen var jeg skikkelig flink og klarte å følge opp, men tilslutt falt jeg tilbake til joggeskoene, humrer hun.
 
Westby har flere ganger havnet i søkelyset når Jan Thomas kaster terning, og skuespillerinnen innrømmer at hun fortsatt er litt «redd» kjendisstylisten, selv om hun føler at hun har fått lagt et litt bedre grunnlag.

- Jeg føler at jeg er litt bedre forberedt. Men det finnes jo ingen garantier. Jeg så en episode nylig hvor Guri (Schanke) sa at «alle har en Jan Thomas sittende på skulderen». Og det er helt sant. Det irriterer meg litt. Men nå har jeg lagt grunnlaget, så får vi se, ler hun.

«Happy Day» sendes på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kle deg naken foran speilet