NY STIL: Stilen til Miranda Lambert har gått en lang vei fra Grammy Awards i 2010 (f.v), via iHeart Radio-festivalen i 2012 og til CMT Music Awards i juni 2014.  Foto: Stella Pictures/Rex/All Over Press
NY STIL: Stilen til Miranda Lambert har gått en lang vei fra Grammy Awards i 2010 (f.v), via iHeart Radio-festivalen i 2012 og til CMT Music Awards i juni 2014. Foto: Stella Pictures/Rex/All Over Press Vis mer

Sjekk den forvandlingen!

Country-stjernen Miranda Lambert hylles for stilen etter å ha gått ned to kjolestørrelser.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske country-sangeren Miranda Lambert (30) har alltid fått mye skryt for stemmeprakten sin, men stilsansen har det vært verre med.

Det amerikanske nettstedet Life & Style har fulgt Lamberts stilutvikling, og hyller det de kaller «en fantastisk ny stil».

Ifølge Life & Style har «Automatic»-sangeren gått ned hele to kjolestørrelser den siste tiden, og nettstedet mener hun har strålt på den røde løperen etter vekttapet.

- Hun har fått mye mer selvtillit i det siste, gått ned i vekt og fokusert mer på seg selv, forklarer en kilde nær Miranda Lambert til Life & Style.

Nettstedet er ekstra begeistret for at stilen til 30-åringen er blitt mer nedtonet og mener hun har lært seg at «less is more», selv om sangstjernen fortsatt er glad i glitter og glamour.

Miranda Lambert har vært gift med country-stjernen Blake Shelton (38) siden mai 2011, etter at han fridde til den talentfulle artisten i 2010.

LES OGSÅ: Avkledd, lårkort og veldig hot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer