STOR FORANDRING: Marit Bjørgen har forandret seg mye siden debuten på VM-laget i 2001 (t.v) og ski-VM i 2003 (midten). På Idrettsgallaen strålte hun, en måneds tid før ski-VM i Oslo (t.h).  Foto: SCANPIX/ Stella Pictures
STOR FORANDRING: Marit Bjørgen har forandret seg mye siden debuten på VM-laget i 2001 (t.v) og ski-VM i 2003 (midten). På Idrettsgallaen strålte hun, en måneds tid før ski-VM i Oslo (t.h). Foto: SCANPIX/ Stella Pictures Vis mer

Sjekk den forvandlingen på Bjørgen!

Den norske skistjernen har forandret seg betraktelig siden starten av karrieren.

Publisert
Se flere bilder av Marit Bjørgens forvandling nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske langrennsløperen Marit Bjørgen (30), som torsdag skal i aksjon under sprinten i ski-VM i Oslo, har en over ti år lang skikarriere bak seg.

30-åringen ble tatt opp på Norges Skiforbunds elitelag i 2001, og siden den gang har hun blant annet vunnet tre OL-gull og fire VM-gull. Men det er ikke bare mange seire Bjørgen kan skilte med: Skistjernen har også forandret stil flere ganger de siste ti årene.

Da Bjørgen debuterte på VM-laget i Lahti i 2001 stilte den daværende 20-åringen med bleket hår og piercing i venstre øyenbryn. I 2003 var den blekede frisyren erstattet med kort, brunt hår - men den tøffe piercingen fikk bli.

- Piercingen var mitt varemerke. Men nå var det greit å ta den bort, sa Marit Bjørgen til VG da hun fjernet piercingen i 2009.

- Jeg er blitt eldre og Fred Børre likte den ikke. Jeg har pratet om å fjerne den lenge, sa hun om kjæresten Fred Børre Lundbergs forhold til varemkeret hennes.

Siden den gang har langrennsesset blitt både eldre og mer moden i stilen. I fjor forsvant endelig piercingen, og de siste årene har den korte frisyren blitt til en mer feminin bobfrisyre. Bjørgen har også begynt å vise en mer glamorøs side, uten å gå på akkord med sin sporty personlighet.
 
På Idrettsgallaen i januar strålte hun i silkedrakt, naturlig sminke og diskrete smykker. Og da hun gjestet «Skavlan» i fjor vår kombinerte hun et damete skjørt og øredobber med en mer androgyn vest og topp som viste hennes imponerende armmuskler.

Marit Bjørgen har altså gått en lang vei gjennom stil- og motelandskapet de ti siste årene, fra tøff «tomboy» og til stilig dame. La oss håpe at hun har like god utholdenhet i VM-løypene, for Bjørgen har nemlig planer om å gå alle seks rennene i Holmenkollen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alle må se at bildet er falsktVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer