Sjekk den diamanten!

Mila Kunis viste fram sin enorme forlovelsesring.

Publisert
VIDE KLÆR: Mila Kunis har den siste tiden vist seg i vide klær, og det spekuleres i om hun venter barn. Foto: Maciel-rs/X17online.com/All Over
VIDE KLÆR: Mila Kunis har den siste tiden vist seg i vide klær, og det spekuleres i om hun venter barn. Foto: Maciel-rs/X17online.com/All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av februar begynte forlovelesesryktene mellom Mila Kunis (30) og Ashton Kutcher (35) for alvor å svirre.

Og da Kunis lørdag kveld viste seg på byen i Hollywood, bekreftet hun på mange måter ryktene. «Black Swan»-stjernen lot seg nemlig fotografere med en enorm diamantring på fingeren.

- Det til tross, skuespilleren så litt sliten ut da hun koste seg ute med en venn, skriver den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Kutcher var ikke å se sammen med sin kjære lørdag kveld.

- Det kommer ikke nødvendigvis til å bli en kort forlovelse. De har ikke begynt å planlegge bryllupet ennå, fortalte en kilde til People tidligere.

Det er også spekulert i om Kunis venter barn. Hun bruker ifølge kilder et spesielt vitamintilskudd for gravide for tiden.

- De har prøvd å få barn i månedsvis. Og i den siste tiden har hun lagt på seg en del, og går nesten bare med vide klær, har en kilde sagt til OK! Magazine.

LES OGSÅ: - Hun har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer