Sjekk den babymagen!

Jennifer Aniston lurer alle med denne «trillingmagen».

ENORM MAGE: I den nye, humoristiske reklamen for Smartwater harselerer Jennifer Aniston med sladrepressens svangerskaps-spekulasjoner når hun «slipper løs» en enorm babymage fra under et stramt magebelte. Se hele den ferske reklamefilmen nederst i art Foto: All Over Press
ENORM MAGE: I den nye, humoristiske reklamen for Smartwater harselerer Jennifer Aniston med sladrepressens svangerskaps-spekulasjoner når hun «slipper løs» en enorm babymage fra under et stramt magebelte. Se hele den ferske reklamefilmen nederst i art Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (43) ble i august forlovet med «Wanderlust»-motspilleren Justin Theroux (41), noe som fort medfører at både bryllups- og babyrykter begynner å svirre.

I en ny reklamefilm for mineralvannmerket Smartwater sender hun et sleivspark til sladrepressen - ved å vise frem det som tilsynelatende er en enorm babymage.
 
- Hvordan går det med de små trillingene mine? spør hun den store, men uekte, babymagen sin.

Reklamefilmen skal forestille lekkede sikkerhetsopptak fra Anistons hjem, og den viser virkelig 43-åringens komiske talent.

«Friends»-skjønnheten, som har vært talsperson for Smartwater i flere år, har blant annet en romvesen-sønn, kræsjer bilen sin og kaller seg selv Rachel i den satiriske filmsnutten. Apropos «Friends», så avslører dessuten reklamefilmen «sannheten» bak den berømte Rachel-frisyren...

Se hele den morsomme Smartwater-filmen selv i videoen nedenfor!
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Katy gav John Mayer egen husnøkkel   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer