Sjekk den babymagen!

Supermodell Lara Stone viste frem magen i minikjole på kjendisfest.

STRUTTET: Gravide Lara Stone (t.v) fremhevet babymagen i en trang, fargerik kjole på fest i London fredag. Her sammen med Damian Aspinall, ektemannen David Walliams og Tara Bernerd. Foto: All Over Press
STRUTTET: Gravide Lara Stone (t.v) fremhevet babymagen i en trang, fargerik kjole på fest i London fredag. Her sammen med Damian Aspinall, ektemannen David Walliams og Tara Bernerd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I november kom nyheten om at supermodell Lara Stone (29) og «Little Britain»-stjernen David Walliams (41) venter sitt første barn.  

Paret understreket da at de ville ha privatlivet sitt i fred fra pressen under svangerskapet, men på en fest i London fredag lot de seg villig fotografere.

De vordende foreldrene var blant gjestene i 50-årsdagen til designer Patrick Cox, som ble holdt på Café Royal i den engelske hovedstaden. Stone, som har vært modell for blant annet Vouge og Calvin Klein, stilte på bursdagsfesten i en minikjole som virkelig fremhevet babymagen hennes.  

Den korte, men langermede kjolens stretch-stoff og fargesprakende mønster levnet liten tvil om at skjønnheten liker å vise frem graviditeten. Den nederlandske modellen kombinerte den spenstige kjolen med sorte strømpebukser, sort konvoluttveske og komfortable, flate ballerinasko.

David Walliams var iført et lilla slips som matchet konas antrekk, ellers var hans mørkeblå dress av det mer diskret slaget. Stjerneparet så ut til å nyte festkvelden, og Stone smilte strålende sammen med «Come Fly With Me»-ektemannen.

Filmskaper David Furnish (50), partneren til Elton John, og skuespiller Elizabeth Hurley (47) var dessuten blant de celebre gjestene.

Akkurat når Stone har termin er ikke kjent, men etter størrelsen på magen å dømme kan det neppe være mer enn en knapp måned eller to til hun og ektemannen blir foreldre.

LES OGSÅ: - Intensjonen var å rane og drepe henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer