LUFTET MAGEN: En sminkefri, avslappet antrukket Busy Philipps lot fokuset være på babymagen da hun var og handlet inn til helgen med en venninne. «Cougar Town»-stjernen blir snart mamma for annen agng.  Foto: All Over Press
LUFTET MAGEN: En sminkefri, avslappet antrukket Busy Philipps lot fokuset være på babymagen da hun var og handlet inn til helgen med en venninne. «Cougar Town»-stjernen blir snart mamma for annen agng. Foto: All Over PressVis mer

Sjekk den babymagen!

Høygravide Busy Philipps fremhevet den struttende magen med horisontale striper.

SEOGHØR.NO: Nå er det neppe lenge til!

«Cougar Town»-stjernen Busy Philipps (33) er gravid med sitt andre barn, og da hun shoppet på Gelson's Supermarket i Hollywood i helgen viste hun frem sin store mage.

Skuespilleren offentliggjorde graviditeten i starten av desember, men fortalte ikke hvor langt hun da var på vei. Men etter disse ferske bildene å dømme, er nok ikke fødselen så altfor fjernt forestående.
 
33-åringen, som var usminket og iført flate sko og oppbrettede olabukser, virket litt sliten der hun dyttet rundt på handlevognen sammen med en venninne. Den struttende babymagen var skjult under en ettersittende singlet med horisontale striper, noe som fremhevet magen ytterligere.

Etter handleturen tok den høygravide «Akutten»-skuespilleren seg en velfortjent iste fra The Oaks Cafe rett i nærheten, mens hun hadde de store solbrillene godt plassert på nesen.

I april avslørte Busy Philipps at hun og ektemannen Marc Silverstein venter datter nummer to. Fra før av har de 4 år gamle Birdie Leigh sammen.

LES OGSÅ: Festet bort kjærlighetssorgen