Sjekk de trusene!

Den vakre skuespilleren dro på shopping i bestemortruser...

BESTEMORTRUSER: Den vanligvis så stilsikre Kate Beckinsale ble fotografert iført posete bestemortruser. Her sammen med sin ektemann Len Wiseman. Foto: Stella Pictures
BESTEMORTRUSER: Den vanligvis så stilsikre Kate Beckinsale ble fotografert iført posete bestemortruser. Her sammen med sin ektemann Len Wiseman. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Motene forandrer seg stadig, først ble det hipt å ha undertøyet på utsiden av klærne, og nå forsøker Kate Beckinsale (37) å bringe tilbake de gamledagse bestemortrusene i motebildet.

37-årigen ble knipset iført en 1850-talls inspirert truse. Den er svært løssittende, og er mer som en liten shorts. Hun ble fotografert i Santa Monica, mens hun shoppet med sin ektemann Len Wiseman.

Til og med på 1850-tallet ble ikke dette undertøyet helt akseptert i moteverden, og hadde kun en kort periode som «stilig». De ble brukt i kort tid, og minner egentlig mest om posete gymshortser.

Selv om retro-mote alltid er aktuelt, er vi ikke helt overbevist om at dette er en trend å følge. Dette var definitivt en moteblemme, skriver DailyMail.

«Van Helsing»-stjernen er god venninne med moteløven Victoria Beckham, og vi er ganske sikre på at Posh ikke hadde latt henne forlate huset i et slikt antrekk.

Som prikken over i`en på en allerede stor motekatastrofe, hadde Beckinsale på seg svarte støvletter i cowboy-stil og en gammeldags prikkete kjole.

Paret hadde handlet hos Fred Sagal i Los Angeles, så forhåpentligvis har stjernen plukket ut et mer moteriktig antrekk der.

Beckinsale er vanligvis på toppen av alle «Best Kledd»-lister og er nærmest en stamgjest å regne på store moteshow. Hun har tidligere uttalt at hun foretrekker å være på toppen av «Best Kledd»-lister, men at det ikke er hennes største mål i livet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Finner du noe?