Sjekk de musklene!

Serena Williams viste formen(e) på stranden i Miami...

VELTRENT: Serena Williams er ranket som verdens beste kvinnelige tennisspiller. Her viser hun frem sin veltrente kropp på Miami beach mandag.  Foto: Stella Pictures
VELTRENT: Serena Williams er ranket som verdens beste kvinnelige tennisspiller. Her viser hun frem sin veltrente kropp på Miami beach mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere spreke bilder av Serena nederst i saken! 


SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at tennisstjernen Serena Williams (28), som er ranket som verdens beste kvinnelige tennisspiller, har måttet trekke seg fra Sony Ericsson Open som avholdes i Key Biscayne, Miami denne uken.

Tennisesset, som har vunnet konkurransen fem ganger tidligere, har nemlig fått en kneskade som gjør at hun nå må gjennom en periode med rehabilitering, skriver Reuters.

I stedet for å sitte hjemme og sutre mens konkurransen pågår, tilbragte Williams en solfylt dag på favorittstranden Miami beach hjemme i Florida mandag.

Og i en fargefull og svært avslørende to-delt badedrakt var det lite som tydet på at kneskaden har ødelagt formen til 28-åringen.

Mens hun vasset i vannkanten, badet, solte seg og kjørte vannscooter med venner formerlig bulte tennisstjernens veltrente muskler, og 28-åringen hadde lite imot å vise seg frem for fotografene, skriver nyhets-og bildebyrået Stella.

Og det var ikke få som stirret, da hun som den reneste Bond-piken steg opp av vannet etter en dukkert.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Viser formene på Hawaii

Se flere spreke bilder av Serena her:


LEKTE SEG: Serena og vennene lekte seg på vannscooter i bølgene. Foto: Stella Pictures
I SOLEN: Tennisstjernen elsker å tilbringe tid i Miami, og velger ofte å feriere her. Foto: Stella Pictures
MUSKULØS: Williams viser frem sin topptrente figur. Foto: Stella Pictures
BOND-BABE: Tennisesset steg opp av vannet som den reneste Bond-baben mandag. Foto: Stella Pictures
SEXY: Williams lekre todelte badedrakt overlot lite til fantasien. Foto: Stella Pictures