HELDIG: Jennifer Garner er heldig som har en så veltrent ektemann som Ben Affleck, skriver The Hollywoodlife. Foto: AP/SCANPIX
HELDIG: Jennifer Garner er heldig som har en så veltrent ektemann som Ben Affleck, skriver The Hollywoodlife. Foto: AP/SCANPIXVis mer

Sjekk de magemusklene!

Skuespillerkjekkasen har lagt seg i hardtrening for sin nyeste film...

Se Ben Affleck vise frem magemuskler nederst i saken!

SEHER.NO: «Pearl Harbour»-stjernen Ben Affleck (37) har både skrevet, regissert og spilt i sin nye film «The Town». I tillegg til å ha arbeidet innstendig med filmen, kan det se ut som stjernen har arbeidet ganske innstendig i treningsstudioet også.

I traileren for filmen, som har premiere i september, viser Affleck frem en imponerende sixpack. 

Andre stjerner i filmen «The Town» inkluderer John Hamm, Jeremy Renner og Blake Lively, så det er kanskje ikke så rart at Ben følte et ekstra press for å se bra ut - og det gjør han virkelig. Magemusklene hans er helt utrolige. Hans kone, Jennifer Garner er virkelig en heldig kvinne, skriver The Hollywoodlife.

Garner og Affleck, som giftet seg sommeren 2005, og har to døtre sammen - Violet (4) og Seraphina (1).

«The Town» handler om en bankraner i Boston, og hvordan FBI agentene nøster seg frem til gjerningsmannen. Filmen er basert på Chuck Hogans novelle «Prince of Thieves».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Alle rundt ham ble overrasket