NY KJÆRESTE: Den amerikanske modellen og skuespillerinnen Jenny McCarthy har fått seg ny kjæreste. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Den amerikanske modellen og skuespillerinnen Jenny McCarthy har fått seg ny kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Sjekk de magemusklene!

Skuespillerinnens nye kjæreste er ganske ulik eksen - og magen er ganske ulik andre vaskebrett.

SEHER.NO: I april i år ble det kjent av forholdet mellom modellen og skuespillerinnen Jenny McCarthy (37) og filmstjernen Jim Carrey hadde tatt slutt, etter fem år.

Nå har McCarthy, som blant annet er kjent for å ha posert i Playboy, fått seg en ny kjæreste.

Mannens navn er Jason Toohey, og han er en tidligere fitness-modell. Toohey har også jobbet i Las Vegas som artist.

- Jeg har bodd i Vegas i en måned nå. Huset mitt i Los Angeles pusses opp, så jeg fant ut at jeg bare kunne bli her til det er ferdig. Og det har vært flott, sier McCarthy til People.com.

Det er liten tvil om at Jenny nå har blitt glad i den mer muskuløse typen. Toohey la ut bildet som ligger øverst i saken på en bodybuilder-nettside. Der har han skrevet følgende om seg selv:

«Mitt navn er Jason Toohey og jeg er en fitness-modell, skuespiller og stuntmann. Jeg bor i Las Vegas, der jeg jobber som pirat ved Treasure Island Hotel og Casino».

Og etter dette bildet å dømme, ser det i hvert fall ut til at Jason liker å holde magen sin i form. Spesielt sidene av dem.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny flamme etter fire uker