VISER MUSKLER: Therese Johaug har en mage som de fleste bare kan drømme om. det beviser hun i tirsdagens «4-stjerners reise».  Foto: TVNorge
VISER MUSKLER: Therese Johaug har en mage som de fleste bare kan drømme om. det beviser hun i tirsdagens «4-stjerners reise». Foto: TVNorge Vis mer

Sjekk de magemusklene!

Den norske idrettsstjernen viser superkroppen på TV.

Publisert
SEHER.NO: Langresns-esset Therese Johaugs magemuskler har imponert tidligere. Nå ser sixpacken ut til å ha blitt, om mulig, enda mer tonet.

22-åringen - som blant Seher.nos lesere har blitt kåret til Norges mest sexy jente i trikot - var tidlig ute med å avsløre sine hemmelige treningstips. har tidligere forklart at det er sporten hennes som gjør kroppen så gjennomtrent, fra topp til tå.

- Langrenn gjør deg sterk og rask i hele kroppen. Armer, bein, mage og rygg - alt får kjørt seg, har Therese Johaug uttalt til Mag.


I denne ukens «4-stjerners reise» på TVNorge er det Therese Johaug, skuespillerne Mari Maurstad og Ingar Helge Gimle, samt sportsprofilene Kristian Kjelling som reiser på tur - til franske Nice. Tirsdag er det Kristian Kjelling som har rollen som reiseleder.

Det byr på lettkledde utfordringer for de fire i reisefølget.

- Da skal vi prøve litt vannaktiviteter. Vi skal ut på et brett, et bredt brett - som vi skal stå på og padle. Husk bred benstilling og lavt tyngdepunkt! Nå skal vi ut å følge bølgene, følge vannet - øve litt rett og slett. Så blir det en konkurranse etter hvert, forklarer Kristian Kjelling.

Håndballstjernen informerer de andre om en av dagens aktiviteter, og de andre, deriblant Therese Johaug, følger spent med på hvordan man skal håndtere brettet.

Langrennsstjernen er vant til å trene beinhardt. Akkurat det er ikke spesielt vanskelig å se når hun poserer i bikini i tirsdagens program. På bildene ser man nemlig hennes tydelige markerte magemuskler, som de fleste bare kan drømme om å trene seg til.

I tirsdagens «4-stjerners reise» får man svaret på om langrennsessets magemuskler står i stil med brettferdighetene.

Hvem som er den beste av de fire på brett ser du i «4-stjerners reise» på TVNorge klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Jeg tok ut mitt eget barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer