Sjekk de magemusklene!

Skuespiller Kate Hudson viste frem sin flotte fysikk på shoppingtur.

SEOGHØR.NO: Kate Hudson (35) har gjort suksess som modell for Lindex, og skuespilleren ser alltid flott ut på den røde løperen.

Men også på privaten har «Almost Famous»-skuespilleren et misunnelsesverdig utseende.

Forrige uke var hun ute på shopping med forloveden Matthew Bellamy (36), og sønnene Ryder (10) og Bingham (3) for å se på surfebrett i Santa Monica, skriver Daily Mail.

Da var 35-åringen iført et svært avslappet antrekk, bestående av flip flop-sandaler, korte fritidsshorts og en t-skjorte med logoen til rockebandet The Strokes på.

Men det var nok ikke klærne, eller den berømte familien, som tiltrakk seg mest oppmerksomhet denne dagen. Kate, som verken spiser meieriprodukter eller hvete, viste nemlig frem sin svært veltrente mage i det luftige antrekket.

FAMILIEUTFLUKT: Matthew Bellamy, Kate Hudson, sønnen deres Bing (bak t.v), Kates sønn Ryder (foran t.h) og en kamerat av ham hygget seg på handletur i sommervarme Santa Monica i California for noen dager siden. Foto: Splash News/ All Over Press
FAMILIEUTFLUKT: Matthew Bellamy, Kate Hudson, sønnen deres Bing (bak t.v), Kates sønn Ryder (foran t.h) og en kamerat av ham hygget seg på handletur i sommervarme Santa Monica i California for noen dager siden. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Tobarnsmoren, som holder seg i form med mange timer dans og pilates i uka, så ut til å kose seg på handleturen med familien - en kamerat av eldstesønnen Ryder var også med på utflukten.

Sunt kroppsbilde

Kate Hudson er kjent for sin avslappede væremåte og setter det å føle seg vel i høysetet. I et ferskt intervju innrømmet hun at hun sjelden går med forlovelsesringen fra Muse-vokalisten, ettersom den er så voldsom og kostbar.

I tillegg til å ha blitt utsatt for bruddrykter grunnet den sporadisk tilstedeværende forlovelsesringen, har den sylslanke stjernen tidligere saksøkt et magasin som påstod at hun led av spiseforstyrrelser.

- Hvis det er én ting jeg aldri kommer til å få, så er det en spiseforstyrrelse.

- Jeg vil ikke at unge jenter, selv om det kanskje bare er en eller to som bryr seg, skal tro det. For det er en alvorlig sykdom, ikke noe man skal klistre på forsiden av et magasin. Og jeg er det motsatte av det, har hun understreket overfor Red Magazine.

Kate Hudson har vært forlovet med den britiske Muse-vokalisten siden våren 2011. Fra desember 2000 til høsten 2006 var hun gift med Black Crowes-vokalist Chris Robinson (47), som hun har sønnen Ryder med.

INGEN HAST: Kate og forloveden Matthew ble foreldre til sønnen Bingham, kalt Bing, for tre år siden. Til Red Magazine sier 35-åringen at hun ikke stresser med å gifte seg. Foto: Splash News/ All Over Press
INGEN HAST: Kate og forloveden Matthew ble foreldre til sønnen Bingham, kalt Bing, for tre år siden. Til Red Magazine sier 35-åringen at hun ikke stresser med å gifte seg. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - De er livredde for å skuffe