Sjekk de kostymene!

Stjernene fikk virkelig utløp for sine kreative sider i anledning Halloween.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN?: Stjerneparet Gavin Rossdale og Gwen Stefani (t.v) så superkule og matchende ut selv i Halloween-kostymene sine, mens Jessica Alba var utkledd som gitaristlegenden Slash. Kostymet til popstjernen Lily Allen (t.h) var nok ment som en støtteerklæring til venninnen Kesha, som nylig anklaget musikkprodusent Dr. Luke for å ha misbrukt henne seksuelt. Allens legekostyme var dekorert med navnet på «gynekolog» Dr. Luke. Foto: Stella Pictures
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN?: Stjerneparet Gavin Rossdale og Gwen Stefani (t.v) så superkule og matchende ut selv i Halloween-kostymene sine, mens Jessica Alba var utkledd som gitaristlegenden Slash. Kostymet til popstjernen Lily Allen (t.h) var nok ment som en støtteerklæring til venninnen Kesha, som nylig anklaget musikkprodusent Dr. Luke for å ha misbrukt henne seksuelt. Allens legekostyme var dekorert med navnet på «gynekolog» Dr. Luke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De amerikanske Hollywood-stjernene elsker Halloween, og kjendiser som Brooke Shields (49) er blant dem som gjerne kler opp barna sine i kreative kostymer.

Torsdag kveld var det imidlertid de voksne som fikk more seg med kostymer.

Da arrangerte nemlig skuespiller Kate Hudson (35) sin årlige, stjernespekkede Halloween-fest i Brentwood, California.

Blant gjestene som kastet glans over utkledningsfesten var TV-stjerne og designer Nicole Richie (33), som kom utkledd som «101 Dalmatinere»-slemmingen Cruella de Ville.

ELEGANT: Nicole Richie ankom kjendisfesten med dramatisk Cruella de Ville-sminke. Foto: Stella Pictures
ELEGANT: Nicole Richie ankom kjendisfesten med dramatisk Cruella de Ville-sminke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Richie var iført en sort- og hvitstripete pelskåpe, en sort kjole og blodrøde silkehansker, mens en elegant sigrattholder i den ene hånden var prikken over i'en i kostymet.

Sexy i skinn

Ifølge All Over Press var temaet for Halloween-festen biker-serien «Sons Of Anarchy», og Hudsons stefar Kurt Russell (63) passet perfekt inn med solbriller, skinnjakke og kraftig bart.

Kate Hudson selv viste frem magemusklene sine i et sexy skinnantrekk med tilhørende biker-cap på Instagram-profilen sin.

Saken fortsetter under bildet.

Et bilde publisert av Kate Hudson (@katehudson) på

Skuespiller Jessica Alba (33), som kom sammen med venninnen Kelly Sawyer, var nærmest ugjenkjennelig i sitt kostyme.

Kledd i sorte skinnbukser, olavest, sort parykk med flosshatt og solbriller, var «Sin City»-skjønnheten overraskende lik Guns N' Roses-gitarist Saul «Slash» Hudson (49). Kelly var på sin side utkledd som vokalist Axl Rose (52) - og kom med en flaske Jack Daniels i hånden.

Også stjerneparet Gwen Stefani (45) og Gavin Rossdale (49), «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland (23) og popstjernen Katy Perry (30) var blant gjestene hos Kate Hudson.

Se alle de flotte, originale og sprø kjendis-kostymene i bildekarusellen nedenfor!

LES OGSÅ: - Jeg ble sexmisbrukt som barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer