GÅ IKKE GLIPP AV: Dette gode tilbudet! I dag følger det med en kupong i Se og Hør, som gir deg muligheten til å kjøpe én Nå Familiepizzabunn Original for bare EN KRONE hos Rimi.
GÅ IKKE GLIPP AV: Dette gode tilbudet! I dag følger det med en kupong i Se og Hør, som gir deg muligheten til å kjøpe én Nå Familiepizzabunn Original for bare EN KRONE hos Rimi.Vis mer

Sjekk de flotte pizzaene!

Meld din hjemmelagde pizza på i pizzakonkurransen vår, og bli med i konkurransen om hele 50 premier! Her er noen av bidragene som allerede er kommet inn. Kan vi se pizzaen din?

ANNONSØRINNHOLD: Hjemmelaget pizza har aldri vært enklere. Med ferdig kjevlet pizzabunn som du bare ruller ut, og ferdiglaget pizzasaus som du bare stryker på, er alt det tidkrevende unnagjort på forhånd – det eneste som gjenstår er det mest morsomme: Å komponere pizzatoppingen.

I Se og Hør denne uken følger det med en kupong som gir deg muligheten til å kjøpe en Nå Familiepizzabunn Original for bare én krone. Kupongen kan brukes i alle Rimi-butikkene over hele landet, og du sparer hele 47 kroner.

Din pizza kan vinne!

Rimi, Tine og Se og Hør er nysgjerrige på hva dere har på pizzaen dere lager hjemme. Vis oss hvordan din favoritt-pizza ser ut, og bli med i trekningen av fine premier! Nedenfor  kan du se noen av bidragene som har kommet inn. En del av dem ser du også på trykk i ukas Se og Hør!

Du kan enten sende bilde av din hjemmelagde pizza til oss på epost-adressen [email protected], eller legge ut bildet på Instagram og merke det med #nåpizza. Har du ikke åpen instagram-profil, må du følge @pizzakos for at vi skal kunne se bildet ditt. (Da følger vi deg nemlig tilbake!)

Premiene er 20 gavekort á 500 kroner som kan brukes fritt i Rimi-butikkene, og 30 produktpakker med Nå-produkter.

Bli inspirert av de flotte bidragene som allerede har kommet inn til konkurransen! Kanskje du finner tips til det som kan bli en virkelig favoritt for hele familien!

Pizzaen du så på forsiden av Seoghør.no er laget med medisterdeig. Klarte du å gjette det?

@lillianaaknutsen: Lillian har laget farsepizza. På pizzabunnen har hun lagt medisterdeig som er stekt med purre, og så har hun brukt vanlig ketchup som pizzasaus. Blandingen er krydret med løksalt og timian, før osten er drysset på. Vis mer

@pcevensen: Per Christian har laget hvit pizza med blant annet laks og rødløk. Etter steking har han dekorert med ruccula og parmesan. Vis mer

@edelsmatvin: Edel har laget biffpizza med masse fyll. Den serverer hun selvsagt med pommes frites og bernaise, i tillegg til litt salat. Vis mer

@else.k.f.k: Else har boltret seg med pizzabunnene fra Nå. Alle er dekket med pizzasaus, og på den tradisjonelle pizzaen er det skinke og biffstrimler samt tre typer ost. På platen bak ligger to innbakte pizzaer med kjøttdeig og ost. Vis mer

@gromy78: Gro har laget pizza med baconstrimler over osten. Vis mer

@ninnicarine: Ninni har laget en spennende pizza med kylling, ost, mais, cashewnøtter, squash, sopp, chili, pinjekjerner og spinat. Vis mer

@ninsim: Ninas rustikke pizzastykker er dekket med biffstrimler, bacon, sopp og løk. Vis mer

@osukaru_: En ny form for pizza får du ved å dekke bunnen med eplebåter, sukker, kanel og rosiner. Den skal visst smake kjempegodt! Vis mer

@robinskaalevik: Robins pizza har mange variasjoner. Han har brukt smøreost, roquefort, gulost, pesto, skinke, mais, cherrytomater og pepperoni. Vis mer

@feienogfjong: Hilde ble så fornøyd med utseendet og smaken på helgens pizza at hun syntes den fortjente å være med i konkurransen. Bunnen ble dekket med alt det gode hun fant i kjøleskapet: Pesto, ost, spekeskinke, smårettskinke, purre, fetaost, paprika, cherrytomat og oregano. Vis mer

@stianselle: Stian har laget pizza med tomatpuré, kjøttdeig, mexicansk pizzafyll og masse deilig ost. Bunnen er brettet i kantene slik at stykkene blir ekstra enkle å holde i. Vis mer

@charmagazine: En italienskinspirert pizza med parmaskinke og chorizo på, toppet med ruccula til slutt. Vis mer

Torill: – Det er ikke noe problem å lage pizza på fjelltur, skriver Torill på mail til [email protected] Hun har laget en innbakt bålpizza, som smakte kjempegodt! Vis mer

Silje Andersen: Siljes Mikke Mus-pizza er laget ved å forme den ferdige pizzabunnen. Som fyll har hun brukt kjøttdeig og tacokrydder. Hun tipser om at det kan bli ekstra godt med nacho-chips på toppen! Vis mer

Elham Mahmoudi: Nam, skriver Elham til dette bildet av en pizza med blant annet tomat, rødløk, grønn paprika og sjampinjong. Vis mer

@anitaholm: Denne pizzaen er laget med pølser, chiliboller, kjøttboller og bacon. Vis mer

@frunennes: Tacorestene fikk gjenoppstå som pizza hos Jeanette. Vis mer

@heididaleng: Heidi dekket bunnen med rømme og litt krydder, før hun la på mozarella- og Jarlsbergost. Deretter la hun på biffkjøtt som var stekt og marinert, hurtigstekt sopp, ølpølse, salami, rødløk og tomat. På den ferdigstekte pizzaen hadde hun på litt pesto – og resultatet ble så lekkert som dette! Vis mer

@hildegunna: En ekte barnepizza ble det hos Hildegunn. De små fikk bestemme – og da ble det pølser og paprika i tillegg til ost og pizzasaus. Vis mer

@ingridmaur: Ingrid har laget en høstpizza med kantareller, spekeskinke, Crème Fraiche og ost. Vis mer

@maryeywa: Ser du hjerteformen Maria har laget ed denne pizzaen? Det kan du også gjøre med en ferdigkjevlet bunn fra Nå – og så kan du bruke deigen som er til overs til å lage minipizzaer. Maria har laget tomatsaus av hakkede tomater og masse krydder, og så har hun brukt kyllingpålegg, sjampinjong, cherrytomater, ost og ruccula. Vis mer

@tohaveland: Denne pizzaen har en voksendel og en barnedel. Barnedelen er tilpasset kresne barnebarn, og inneholder kun kjøttdeig og ost. Voksendelen har i tillegg løk, hvitløk, chilitomatsaus, sopp, oliven og ananas. Vis mer

@nasimaak: Er du glad i indiske smaker, er denne -tandoripizzaen noe for deg. Tomatsausen er laget av tomatpuré med tørket koriander, raspet hvitløk, salt, chili, basilikum og pepper. Kjøttet er marinert i litt tandori-krydder, salt, pepper og olje. Toppingen består av jalapeno, tomater, løk, sjampinjong, mais, paprika og litt fersk koriander på toppen. Vis mer

@idaalexxis: Ida har dekt pizzabunnen med pizzasaus, karbonadedeig, løk, mais, tomat, mozarellaost, oregano og til slutt pepperoni. Pizzaen serveres med -ruccula, pinjekjerner og parmesan. Vis mer

@domesticgodessinoslo: Lena har laget en oliven-dekorert tunfiskpizza med tomatbasert pizzasaus. I tillegg har hun lagt på ost, fetaost, oregano og timian. Neste gang skal hun bruke Nå Pizzasaus Crème Fraîche siden fisk er best til pizza bianco. Vis mer

@vivianaolsen: Vivian har laget pizzasnurrer som er fylt med kyllingkjøttdeig, rødløk, gul paprika, hvitløk, frisk basilikum og hakkede tomater. Spiser man ikke opp alle på en gang, er de perfekte å ha i fryseren! Vis mer

@iskrystall: En annerledes pizza får du hvis du dekker bunnen med litt rømme, rosmarin, timian, litt pepper, en boks fetaost i terninger og -soltørkede tomater på toppen. Stek i nedre del av i ovnen i cirka 10 minutter og dryss litt persille på helt til slutt. Vis mer

@skravla1985: Marita lager pizzasausen selv i store porsjoner som hun fryser ned. Det er en perfekt måte å kamuflere masse grønnsaker på, hvis man har kresne barn. Her har hun blant annet brukt -grillede tomater, stekt sjampinjong, finhakket rødløk, sjalottløk, stangselleri, paprika, revne gulerøtter og finhakket pastinakk. Hun lar alt sammen putre i en kasserolle til grønnsakene er møre og sausen passe tykk. Etter at saus og ost er fordelt utover pizza-bunnen, tar hun på kjøttdeig, svinekjøtt i strimler, grønn paprika, fersk tomat, mais og fersk chili på «voksensiden» av pizzaen. Vis mer

 

Noe å prøve?

Sulten på flere idéer til hva du skal ha på din hjemmelagde pizza? Da kan du jo forsøke deg på disse oppskriftene. Kanskje det får deg til å finne på din egen tvist? Da må du være med i konkurransen!

 

Pizzasnurrer

Du trenger
1 Nå Familiepizzabunn Original
1 beger Nå Pizzasaus Tomat
200 g TINE Revet Ost
1 ts oregano
10–15 skiver pepperoni, salami eller annen pølse
1⁄2 paprika

Slik gjør du: Rull pizzadeigen ut på bakebordet. Smør pizzasaus over deigen. Dryss på ost og krydder. Kutt paprikaen i små biter. Fordel pepperoni eller salamiskiver oppå osten, sammen med paprikabitene. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse.
Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær rulleni biter med spiss kniv, ca 1 cm brede, og legg dem på bakepapir på stekebrettet.
Stek pizzasnurrene på 250 °C midt i ovnen til de er gylne,ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Foto: Tine.no Vis mer

Pizza stripes

Du trenger: 1 Nå Familiepizzabunn Original

Stripe 1
1 dl Nå Pizzasaus Tomat
100 g TINE Revet ost
150 g chorizopølse eller pepperoni
100 g fersk sjampinjong
Pinjekjerner

Stripe 2
1 dl Nå Pizzasaus Tomat
2 vårløk
100 g Selbu Blå eller Royal Blue

Stripe 3
1 dl Nå Pizzasaus Crème Fraîche
100 g TINE Revet ost
1⁄2 rødløk
1 ts Provencekrydder
1 ss sesamfrø
100 g SALMA
Salt og pepper

Slik gjør du: Rull deigen ut på stekeplate med bakepapiret ned. Skjær sopp og rødløk i skiver, og finhakk vårløken. Fordel pizzasaus med tomat på 2/3 av pizzabunnen, pizzasaus med Crème Fraîche på 1/3. Strø revet ost på stripene som skal ha det, og smuldret blåmuggost der det skal være.
Legg sopp samt chorizo eller pepperoni på en stripe, finhakket vårløk på -neste og rødløk på siste. Strø oregano og pinjekjerner over stripen med -chorizo, og litt provencekrydder på stripe nummer tre. Stek midt i ovnen.
Når det gjenstår ca. 5 minutter av steketiden tar du ut brettet og fordeler tynne skiver SALMA, som er vendt i sesamfrø og krydret med salt og pepper, på den tredje stripen. Sett i ovnen og stek videre til pizzaen er ferdig.Fordel gjerne ruccula eller andre grønne blader over pizzaen ved servering.

Konkurransen er et samarbeid mellom Rimi, TINE og Se og Hør. Svarfrist er 12. desember.