Sjekk de beina!

Popstjernen har endelig fått tilbake sin veltrente kropp.

GOD FORM: Britney Spears har fått tilbake sine veltrente ben.
GOD FORM: Britney Spears har fått tilbake sine veltrente ben. Vis mer
SEHER.NO:  Britney Spears (28) så ut til å være i sin livs beste form da hun ankom musikstudioet i LA i går.

Britney så flott ut i en hvit topp - med en BH under, sammen med en dressbukseaktig shorts og superhøye sandaler. Stjernen fremsto som muskuløs, sunn og lykkelig, skriver DailyMail.

Den mirakuløse forandringen har forsikret sangerinnens nytrente ben til verdens beste reklame for dansetrening. For bare to uker siden, fortalte hennes slappe lår en helt annen historie...

Hun har tidligere begått flere moteblemmer. På et punkt var hun mer kjent for å gå uten undertøy enn for sine radiohitter.

«Circus»-stjernen er med andre ord tilbake på rett spor. Hennes opptreden på TV-serien «Glee» er nå bekreftet, og showets skaper Ryan Murphy sier at sangerinnen kommer til å dukke opp som en del av en episode om hennes musikk.

- Det kommer til å handle om musikken hennes, og ikke hennes personlige liv. Jeg beundrer virkelig hva hun har gjort med livet sitt, og hvordan hun har klart å få livet sitt tilbake på rett kjøl, sier Murphy.


Den tidligere «Sports Illustrated»-modellen Molly Sims (37) heier også på Spears, selv om hun gjerne vil gi henne en makeover.

- Hun er så vakker, men hun trenger litt hjelp til å kle seg. Hun har for mange trender gående på en gang. Jeg hadde fjernet bootsene og singlettene, sier Sims til Health Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Britney hjelper Mel gjennom skandalen