Sjekk Angelinas supertriks

Få kjendisstylistens beste tips i den nye serien «Jan Thomas-metoden».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har både Hollywood-stjerner og norske kjendiser på kundelista.

Se og Hørs Motepoliti har samlet sine beste tips i en serie videoer. Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å oppnå Hollywood-stjernenes perfekte look. For du kan nemlig oppnå samme flotte resultat foran speilet hjemme – ved å følge Jan Thomas-metoden!

De neste ukene vil det komme en ny video hver mandag her på Seoghør.no.

Sist uke fikk man se Jan Thomas gjenskape Eva Longorias (39) sexy øyesminke. Denne uken er det Angelina Jolies (38) lange, vakre vipper som står i fokus.

– Uansett om du bruker lite eller mye sminke, mascara det som rammer inn øynene dine aller best. Hvert øye har cirka 360 hår og den optimale maskaraen skal legge farge på hvert eneste hår. Angelina Jolie gjør dette helt perfekt, skryter stylisten, som er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

Kjøp boken «Jan Thomas-metoden» ved å klikke her.

Mange sliter med klumpete vipper.

– Den største feilen jenter gjør er å pøse på med masse maskara, uten å la den tørke mellom hvert strøk. Det som skjer er at fukten fra maskaraen kleber vippene sammen, og så får du klumper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer