FILMAKTUELL: Aksel Hennie holder for tiden på med innspillingen av «Hercules». Han er også aktuell med den norske filmen «Pionér» og den engelskspråklige filmen «The Last Knight». Foto: Stella Pictures
FILMAKTUELL: Aksel Hennie holder for tiden på med innspillingen av «Hercules». Han er også aktuell med den norske filmen «Pionér» og den engelskspråklige filmen «The Last Knight». Foto: Stella PicturesVis mer

Sjekk Aksels superkropp!

Aksel Hennie ligger i hardtrening under innspilling av Hollywoodfilm.

SEOGHØR.NO: Etter det mye omtalte bruddet med popstjerne Tone Damli (25) har Aksel Hennie (37) fordypet seg i filmjobbing og han er for tiden aktuell med to storfilmer. 

I disse dager er skuespilleren i Ungarn der han spiller inn Hollywood-filmen «Hercules». I august er det premiere på den norsk-regisserte filmen «Pionér», der Aksel har hovedrollen. 

Rollen i «Hercules» skal være svært krevende og stiller blant annet store krav til skuespillerens fysikk. 37-åringen har tilbrakt mange timer på treningsstudio den siste tiden, der han har pumpet jern og bygget muskler. Onsdag viste han frem resultatet av all treningen på bildetjenesten Instagram. 

Hennie har helt tydelig fått større muskler og viser sine veltrente armer i en grå singlet. 

Hennie spiller blant annet sammen med actionhelten Dwayne «The Rock» Johnson i «Hercules». Han er tydelig imponert over skuespillerens styrke og la ut et bilde av superstjernen der han trener på filmsettet. 

- Dwayne Johnson tok dette bildet og instagrammet det mens han tok 50 pull-ups på én hånd, skrev Hennie under bildet.

Ingrid Bolsø Berdal og Tobias Santelman spiller også i filmen, samt internasjonale stjerner som Ian McShane og John Hurt. Filmen er regissert av Brett Ratner som blant annet står bak filmer som «Rush Hour» og «X-Men». 

LES OGSÅ: Hennie med kryptisk Twitter-melding