Sjekk Aksel og Blipps elleville Twitter-parodier

Skuespilleren ble parodiert av Stian Blipp og Atle Pettersen. Nå får guttene smake sin egen medisin!

TWITTER-DUELLEN: dol-programleder Stian Blipp og artist Atle Pettersen prøvde ut både treningsopplegget og poseringa til skuespiller Aksel Hennie. Skuespilleren skaffet seg en påtegnet tatovering som blant annet inneholder portretter av guttene og en I Foto: Instargam
TWITTER-DUELLEN: dol-programleder Stian Blipp og artist Atle Pettersen prøvde ut både treningsopplegget og poseringa til skuespiller Aksel Hennie. Skuespilleren skaffet seg en påtegnet tatovering som blant annet inneholder portretter av guttene og en I Foto: Instargam Vis mer

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har skuespiller Aksel Hennie (37) viet store deler av livet til å gjøre seg klar for rollen som krigeren Tydeus i Hollywood-filmen «Hercules». 37-åringens fans har fått følge med på muskelbygging og kosthold på skuespillerens Instagram-profil @mrakselhennie.

Spøkefugler
To som har fått med seg utviklingen er programleder Stian Blipp (23) og artist Atle Pettersen (24). Forrige uke lagde de en parodi på Aksels treningsbilder.

«HERCULES - day 64. Trying out @mrakselhennie «Tydeus training regime» with @atlepettersen. Its a beastly workout! Try it! It even included how to do the «post workout pose» FOOOR OLYMPUS!!», skrev Stian under bildet.

Det var tydelig at Aksel synes spøken var morsom, og han postet «Hahahaha!!! Love u, dude!!», under bildet.

Revansje
Selv om skuespilleren synes parodien var humoristisk, tok han seg likevel tid til å posere som Stian og Atle, med stor sminketatovering som blant annet inneholder portretter av guttene og en Idol-logo.

«HERCULES - Day Off. Trying out @atlepettersens & @stianblipp «Parody Pose». It's so much fun! Try it!», spøket han under posten.

Prøvde programmet
Til Dagbladet avslørte Blipp at de ikke bare har testet poseringen, de har også prøvd ut treningsprogrammet.

- Vi har ikke gått inn for fullt, da. Det er jo et kjempeomfattende, men ufattelig bra program. Og sykt imponerende at Aksel Hennie har gjennomført de greiene der - helt rått. Det blir jo stort sett livet ditt når du er på et så heftig program.

LES OGSÅ: - Hvem er heitest med skjegg?