ETTÅRSKLUBBEN: Honor Marie, Nahla Ariela og Levi er omtrent jevngamle. Om 17 år setter de sikkert Hollywood på hodet. Foto: All Over
ETTÅRSKLUBBEN: Honor Marie, Nahla Ariela og Levi er omtrent jevngamle. Om 17 år setter de sikkert Hollywood på hodet. Foto: All Over Vis mer

Sjarmtrollene er blitt ett år

"Mini-Hollywood" vokser til.

Publisert
SEHER.NO: Baby-boomen i Hollywood har allerede vart en stund, og småttisene vokser til.

Flere av småbarnsforeldrene i skuespillerstanden var ute og luftet barna i det fine været i helgen.
På bildet over ser du tre ettåringer som har dukket opp på Seher.no siden de lå i mors mage. Kjenner du igjen dem?

Den lille søtnosen til venstre er Jessica Albas (28) lille datter Honor Marie. Hun feirer sin første fødselsdag 7. juni.

Honor er Love Guru-stjernens første barn. Pappa'n er Jessicas kjæreste, regiassistenten Cash Warren som ble kjent med skuespilleren under innspillingen av filmen Fantastic Four.

Sjarmtrollet i midten er den førstefødte datteren til Halle Berry (42). Krølltoppen har allerede rukket å fylle ett år, hun ble født 16. mars i fjor.

Bond-skuespilleren som har vært skilt to ganger, er nå sammen med den fransk-kanadiske modellen Gabriel Aubry. Nahla Ariela Aubry er deres første felles barn.

Helt til høyre henger en liten herremann ved navn Levi Alves. Han er sønnen til Sahara-stjernen Matthew McConaughey (39) og hans brasilianske kjæreste Camilla Alves.

Det er flere kjente kvinner som kunne blitt  mor til Wedding Planner-skuespillerens barn. Matthew har nemlig tidligere datet kjendiser som Sandra Bullock, Penelope Cruz og Ashley Judd.

Det er ikke lenge til Levis bursdag heller. Han blir ett år 7. juli.
Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - J.Lo ønsker seg baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer