Sjarmerte vakker blondine

Dameglade Gerard Butler på stevnemøter med ung modell.

DAMEMAGNET: Gerard Butler har vært sammen med mange vakre kvinner, og skal nå være sammen med en ny modell.  Foto: All Over Press
DAMEMAGNET: Gerard Butler har vært sammen med mange vakre kvinner, og skal nå være sammen med en ny modell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmkjekkasen Gerard Butler (41) har lenge vært en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, til tross for mange kortvarige romanser. Nå ser det ut til at «300»-stjernen har funnet seg en ny skjønnhet.

Ifølge nettstedet ContactMusic har 41-åringen vært på en rekke stevnemøter med den blonde modellen Sarah Carroll.

Det ferske paret møttes på premieren av Butlers nye film «Machine Gun Preacher» i forrige uke.

- Gerard og Sarah møttes på filmpremieren. Hun startet en samtale med ham, og han sjarmerte henne. Det var kjærlighet ved første blikk. De hadde noen hete øyeblikk sammen på nachspielet, sier en kilde til magasinet Life & Style.

Den skotske skuespilleren har vært linket til flere modeller tidligere, og han skal også ha hatt romanser med andre kjente kvinner som Jennifer Aniston, Ashley Green og Jessica Biel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De så ut som et par

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer