Sjarmerte Olin med «Jolene»

Margreth Olin ble hyllet med en ny versjon av Dolly Parton-sangen første gang hun møtte Roy Grønkvist.

KOSTE SEG PÅ PREMIERE: Margreth Olin og Roy Grønkvist møtte hverandre første gang i Dean-Erik Andersens bursdag. Selvsagt valgte de da også å dra sammen på premieren til det nye showet til artisten. Foto: Geir Egil Skog
KOSTE SEG PÅ PREMIERE: Margreth Olin og Roy Grønkvist møtte hverandre første gang i Dean-Erik Andersens bursdag. Selvsagt valgte de da også å dra sammen på premieren til det nye showet til artisten. Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   - Jeg sang Olin, Olin, istedenfor Joelene, avslører tidligere «Big Brother»-deltakeren Roy Grønkvist om sitt første møte med den prisbelønnede regissøren. 

«Engelen»-regissør Margreth Olin (42) og kjæresten Roy Grønkvis (44), kjent fra førstesesongen av «Big Brother» overrasket mange da de offentliggjorde sitt forhold i mai i år.

Skjulte «Big Brother»-deltakelsen
Til tross for at det er en viss kontrast mellom «Big Brother»-reality og melankolsk drama, som Olin skaper, innrømmer regissøren at hun har sett hele førstesesongen av Big Brother. Paret møttes i 40-årslaget til artist og «Great Garlic Girls»-stjerne Dean-Erik Andersen (41), i mars i fjor. Da ville ikke Roy avsløre sine tv-erfaringer til Olin.

– Jeg spurte Roy om jeg hadde sett han før, og han svarte nei. Neste dag kom jeg plutselig på at det var fra «Big Brother», forteller Olin, som til høsten er aktuell med dokumentaren «De andre».

Paret som har vært sammen i ni måneder, og det var ingen tvil om at kjærligheten var sterk, da Se og Hør møtte dem på Geir Lillejord (43) og Dean-Erik Andersens «De e så gale»-premiere på Latter. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Olin fant lykken med «Big Brother»-Roy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer