VEI I VELLINGA: Nico & Vinz eide scenen da de gjestet The Tonight Show Starring Jimmy Fallon i går. Foto: NBC
VEI I VELLINGA: Nico & Vinz eide scenen da de gjestet The Tonight Show Starring Jimmy Fallon i går. Foto: NBCVis mer

Sjarmerte amerikanerne i senk

Suksessen vil ingen ende ta. I natt gjorde Nico & Vinz kjempesuksess hos den amerikanske talkshowkongen Jimmy Fallon, og det stopper ikke der!

SEOGHØR.NO: Kjempesuksess på de sagnomsuste amerikanske talkshowene «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» og «Good Morning America» siste døgn, turnéstart som oppvarmingsartister for Bruno Mars på torsdag med totalt 11 konserter i USA og Canada, og fjerdeplass på legendariske Billboard Hot 100 - verdens viktigste singleliste - gjennom fire uker...

Nico & Vinz er i siget og kan fortsette ferden mot topp, der A-ha er eneste norske artist før dem - for 29 år siden.

- De neste gjestene har en av de største hitene i verden akkurat nå, sa talkshowvert Jimmy Fallon i natt da han introduserte sine musikalske gjester, ifølge NBC.

Nicolay Sereba og Vincent Dery er i ferd med å realisere den drømmen kun de færreste tør bære på.


«Am I Wrong» har bygd seg opp etter måneders hardt og målrettet arbeid i USA, og i sommer har osloduoen også besøkt flere europeiske land der de har hatt svært vellykkede opptredener.

STOR STAS: I forrige måned besøkte Nico & Vinz Jimmy Kimmels populære talkshow, der de også gjorde suksess. Foto: ABC
STOR STAS: I forrige måned besøkte Nico & Vinz Jimmy Kimmels populære talkshow, der de også gjorde suksess. Foto: ABC Vis mer

Da gårsdagens fremføring av «Am I Wrong» var overstått, utbrøt en ekstatisk Jimmy Fallon: «That's the way to do it, that's the way to do it. Oh, my God!».

Se hele opptredenen til Nico & Vinz på TV-showets hjemmeside her!

Kokte i salen

Da hadde Nico & Vinz blitt sett av anslagsvis fire millioner TV-seere og i etter hvert kjent stil sjarmert tilskuerne fullstendig i senk. En tur ut blant publikum gjorde vei i vellinga i salen, og at de var hjulpet av Fallons husband The Roots gjorde ikke opptredenen dårligere. Det formelig koker av Nico & Vinz.

Suksessen vil ingen enda ta. Det skal bli spennende å følge de to sympatiske unge mennene videre fremover.

De skal «bare» passere tre andre låter for å toppe Billboard-lista, og selv om det er krevende, er det slett ikke umulig!

LES OGSÅ: - Jeg trener i bare underbuksa