GODE VENNER: Popstjernen Chris Medina kom sammen med Tone Damli Aaberge på Universals sommerfest i Oslo torsdag. Det møtet gjorde inntrykk på amerikaneren. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
GODE VENNER: Popstjernen Chris Medina kom sammen med Tone Damli Aaberge på Universals sommerfest i Oslo torsdag. Det møtet gjorde inntrykk på amerikaneren. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

Sjarmert i senk av Tone

- Hun er en utrolig pen jente, sier pop-kometen Chris Medina til Seher.no. Se video!

Publisert
Se video med «American Idol»-stjernen Chris Medina nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den tidligere «American Idol»-deltageren Chris Medina - som har erobret norske hitlister med sangen «What Are Words» - vakte oppsikte da han kom sammen med den norske artisten Tone Damli Aaberge på gårsdagens sommerfest i regi av plateselskapet Universal.

Og Medina la ikke skjul på at han at møtet med den vakre sangfuglen fra Sogndal hadde gjort inntrykk, da Seher.no møtte ham på VG-lista Topp 20 showet i Oslo fredag kveld.

- Hun er en utrolig pen jente og veldig talentfull sanger. «Butterflies» er en av mine favorittlåter.

Medina sier han gjerne også stiller opp på en duett med Tone i fremtiden, men etter også og ha tilbragt den kommende helgen i Norge, er planen å reise rett hjem til sin forlovede Juliana Ramos.

Sangen «What Are Words» er dedikert til kjæresten, som i 2009 fikk omfattende hjerneskader etter å ha vært innblandet i en bilulykke.

- Jeg lengter etter å se henne igjen, og trenger å få det ut av systemet.

Medina sier at paret ikke har satt noen dato for bryllupet, men avslører at han drømmer om å ta med sin kjære til varmere strøk på bryllupsreisen.

- Hun har alltid drømt om å se Egypt, så det ville vært kult hvis det skjedde, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mira Craig brukte lang tid på å komme over keisersnittet[obj:media:9781]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer