Sjarmerende som faen

Han var en del av «Den nye vinen». Siden da har nok mange fått eddiksmak i munnen bare de har hørt navnet til Ari Behn. Det kan dette programmet gjøre noe med.

SJARMOFFENSIV: Ari Behn inledet en seks episoders sjarmoffensiv sammen med kompisen Per Heimly i «Ari og Per».  Foto: Per Heimly / NRK
SJARMOFFENSIV: Ari Behn inledet en seks episoders sjarmoffensiv sammen med kompisen Per Heimly i «Ari og Per». Foto: Per Heimly / NRK Vis mer
«ARI OG PER» STARTER MED en sterk søknad fra Ari Behn om å være med i «Skal vi danse», når han svinger seg mellom ny og gammel vin på et bord til sin egen røst og ordene: «Dette er meg, Ari Behn. En irriterende fyr fra Moss. Dumdristig og pompøs til det provoserende.»

ET GENIALT GREP
som straks tar lurven av seernes forutinntatthet, som bekrefter fordommene og som byr opp til en avslappet tone for programmet på en gang. Dermed kan nasjonens største romantiker dra til landet der romantikken er død: Japan. Sammen med sin mer udannede sidekick, Per Heimly, utforsker de miljøet for mannlige geishaer. 

ARI BEHN BYR virkelig på seg selv, og han klarer hele tiden å opprettholde den nødvendige ironiske distanse til den medieskapte Ari.

«JEG ER GIFT
med en lysfontene, klart jeg er romantisk,» sier Behn til kameraten, og innrømmer at han nok oftere enn andre forteller kona at han elsker henne. «Jeg er nok litt over gjennomsnittet der», gliser Behn, eller Norges største påfugl, som han døpes av Heimly.

KVINNENE DE MØTER PÅ
host-klubben vil behandles som prinsesser, hvem er bedre til å gi råd om akkurat det enn den perfekte gentlemanen Behn.

DET ER LITE TVIL OM at Ari Behn naturligvis møtes med skepsis når man skal i gang med et program som dette. Men her får mannen briljere med sin sjarm, og stråler som en lysfontene gjennom tv-ruta.

SAMSPILLET MED
«DEN NYE VINEN»-kollega Heimly er litt mer keitete, som det ofte er med to venner som skal finne tilbake til hverandre etter lang tid med lite kontakt. Det er likevel noe vakkert over hvordan de stadig klapper hverandre på skuldrene, som for å bekrefte at «joda, vi er kompiser vi».

MAN FÅR EGENTLIG
følelsen av at det er sideprosjektet til programmet at vi får være med på reisen hvor «Ari og Per» skal bli bestevenner igjen. Kanskje finner de en mer naturlig tone seg imellom etter hvert som serien utfolder seg.

 
«Ari og Per» sendes på NRK 1 på fredager klokka 22.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den Ari-sveisen!