MER FLEKSIBEL: - Nå vil hun være mer fleksibel og fri, sier dansedommeren om Lene Alexandra Øiens sjanser i "Skal vi danse", etter at hun fjernet silikonpuppene.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
MER FLEKSIBEL: - Nå vil hun være mer fleksibel og fri, sier dansedommeren om Lene Alexandra Øiens sjanser i "Skal vi danse", etter at hun fjernet silikonpuppene. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Sjanseløs med silikonpupper

1,2 kg silikon ville ødelagt for Lene Alexandra, ifølge dansedommer.

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (26) fjernet nylig 1,2 kilo silikon fra sine berømte bryster. Kort tid etterpå var det klart at hun var blant kjendiskonkurrentene i "Skal vi danse".

Brystoperasjonen fikk mye kritikk fra hennes internasjonale manager Gert Holmfred og tidligere talsmann Christer Falck, som mente hun hadde fjernet varemerket sitt som gjorde musikkarrieren suksessfull.

Men ifølge "Skal vi danse"-dommer Vibeke Sørlie var operasjonen tvingende nødvendig for hennes innsats i konkurransen.

- To så store fordeler ville ha ødelagt sjansene hennes, sier Sørlie til Her og Nå.

Lenes fysikk ville vært et stort hinder teknisk, mener hun.

- Med 1,2 kilo totalt ville det ha blitt som å danse med to ballonger på brystet. Veldig vanskelig! Nå vil hun være mer fleksibel og fri. Det er ingen tvil om at puppene ville ha vært i veien.

- Tenk på pardansen, for eksempel. Man skal ha nærhet i brystpartiet, og holdningen er viktig. Med så tunge fordeler måtte hun konsekvent ha danset med rumpa ut. Det hadde ikke sett bra ut, sier hun til bladet.

Sørlie roser dessuten Øien for å være et godt forbilde ved å ta denne beslutningen. Og nettopp det var en av av hennes motiver ved å fjerne silikonet. Men Lene bekrefter at det har sine praktiske fordeler.

- Dette er en befrielse! Utrolig deilig å få tilbake mine egne små og naturlige bryster. Nå kan jeg til og med sove på magen, sa hun til Se og Hør tidligere.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no.

LES OGSÅ: - Faketrenden er død og uinteressant