- FALSKE RYKTER: Ryktene om at Rune og jeg tilbragte lang tid alene på solo-rommet er falske, sier Negar Khan om sjalusidramaet som i kveld bryter ut på "Paradise Hotel". Foto: TV3
- FALSKE RYKTER: Ryktene om at Rune og jeg tilbragte lang tid alene på solo-rommet er falske, sier Negar Khan om sjalusidramaet som i kveld bryter ut på "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

Sjalusidrama i Paradise

- Helt siden jeg hadde date med alle gutta samtidig, har jeg hatt god kontakt med dem...

SEHER.NO: - Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal det skal komme så mange rykter som blir blåst opp. Det skjedde jo ingenting mellom Rune meg, sier Negar Khan (24) til Seher.no.

Det er duket for sjalusidrama i kveldens utgave av realityserien "Paradise Hotel" når Ida Gran (21) konfronterer eks-samboeren og romkameraten Rune Gammelsether (25) med hans forhold til deltakeren Negar Khan.

Etter å ha blitt fortalt at Rune skal ha hatt lange samtaler på tomannshånd med Bollywood-skuespilleren kaster Ida ham ut av rommet.

- Kan noen gå og fortelle henne at jeg ikke har vært alene med Negar på solo-rommet, sier en opprørt Rune til de andre deltagerne.

Negar Khan bekrefter Runes versjon overfor Seher.no.

- Helt siden jeg hadde date med alle gutta samtidig, har jeg hatt god kontakt med dem. Og jeg synes det blir helt feil å holde tilbake når jeg prater med dem, av frykt for hva andre skal tenke. Men hadde jeg villet splitte Rune og Ida hadde jeg gjort det da de andre ba meg om det før forrige ukes parseremoni, sier hun.

Hun tror Ida ikke hadde reagert med sinne dersom hun hadde fått et korrekt bilde av det som skjedde.

- Siden jeg var uten date på mandagens temafest, tok alle gutta turen bortom og passet på meg hele kvelden. Jeg tror de andre jentene følte seg truet av det, sier Negar til Seher.no.

Hun vil imidlertid ikke avsløre hvordan dramaet påvirket hennes forhold til Ida.

- Det må man nesten vente og se. Men jeg er utadvendt av natur og det vil jeg fortsette å være, sier hun.

Paradise Hotel ser du mandag-torsdag kl 21.30 på TV3.

Har du et tips om Paradise Hotel-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Negar lurt av "badegjest"

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.