Sjalusi på liv og død!

Forbudt kjærlighet, sjalusi og karrierejag er noen av utfordringene. Det blir feberhett i TV2s nye sykehusserie.

FEBERHETT: Unge Meredith Grey (t.h.) er en av de ferske legene som får mer enn faglige utfordringer på det prestisjetunge sykehuset i Seattle.
FEBERHETT: Unge Meredith Grey (t.h.) er en av de ferske legene som får mer enn faglige utfordringer på det prestisjetunge sykehuset i Seattle. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går var de studenter, i dag kjemper for å redde liv. Om syv år er de ferdigutdannede kirurger, men veien dit er lang og tøff for de unge legene. Karrieren avhenger av at de ikke gjør en eneste tabbe ved operasjonsbordet på prestisjetunge Grace Hospital i Seattle.

Etter hvert blir tilværelsen ganske så komplisert for dem alle, gjennom faglige utfordringer, forbudt kjærlighet, sjalusi og et stort karrierepress.

"The Nazi"

I kveld møter vi de nyutdannede legene Meredith Grey (Ellen Pomeo), Christina Yang (Sandra Oh), Izzie Stevens (Katherine Heigl), George O'Malley (T.R. Knight) og Alex Karev (Justin Chambers) for aller første gang.

Hverdagen som leger er både spennende og innholdsrik, og de blir umiddelbart kastet ut i faglige utfordringer av de erfarne overlegene på sykehuset. Miranda Bailey ( Chandra Wilson) er hovedansvarlig for opplæringen, og hun er kynisk og knalltøff. Det er ikke for ingenting at hun går under kallenavnet "The Nazi"!

Motsetningen er stor til dr. Derek Shepard (Patric Demsey). Han er en dyktig, men sjarmerende kirurg, som ganske fort blir tiltrukket av den unge legen Meredith. Dyktige, men superarrogante Preston Bruke (Isaiah Chambers), er også med på seniorlaget, mens kirurgsjefen selv Dr. Richard Webber (James Pickens) leder hele avdelingen.

Doble episoder

"Grey's Anatomy" har blitt en stor suksess i USA. I første sesong begynte seertallene på 16 millioner og i sesongavslutnin var det 22 millioner som så på. For at de norske seerne skal komme godt inn i serien, har TV 2 valgt å sende to episoder hver tirsdag i tre uker. Deretter fortsetter serien med en episode i uken. Sesong en består av ni episoder, men kanalen fortsetter med sesong to som består av 27 episoder.

"Grace Anatomy" - TV2 tirsdager kl 21.50

Klikk her og møte hovedpersonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer