GODE VENNER: Prinsesse Beatrice og kjæresten Dave Clark var i sommer på besøk hos Mila Kunis og Ashton Kutcher i New York - en av kveldene bestemte firerbanden seg for å bestille en Uber-taxi, og overrasket dermed en helt vanlig Newyorker med sitt selskap. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Prinsesse Beatrice og kjæresten Dave Clark var i sommer på besøk hos Mila Kunis og Ashton Kutcher i New York - en av kveldene bestemte firerbanden seg for å bestille en Uber-taxi, og overrasket dermed en helt vanlig Newyorker med sitt selskap. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Sjåføren fikk sjokk da han så hvem som var i bilen

Én prinsesse og et Hollywood-par ga en helt alminnelig kar fra New York en helt spesiell opplevelse.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare «vi vanlige, dødlige» som har falt for privatsjåfør-tjenesten Uber - hvor folk via en app kan bestille ikke-taxisjåfører til å kjøre dem fra A til B.

Men tidligere i sommer var det én Uber-sjåfør, med base i New York, som fikk seg litt av en overraskelse da han så hvem som satte seg i bilen sin, skriver HelloMagazine.

Inn fra mørket steg ingen ringere enn britiske prinsesse Beatrice (27), hennes kjæreste Dave Clark (32) og Hollywood-paret Mila Kunis (32) og Asthon Kutcher (37).

Som seg hør og bør når tre personer med superkjendis-status stiger inn i bilen din, ba sjåføren David Capellan om å få ta en «selfie» med stjernene. Denne har han nå delt på Instagram-profilen sin.

Og det er ingen tvil om at det var god stemning blant de fem - for samtlige smiler fra øre til øre.

Ifølge nettstedet er det nok ikke overraskende at mangemillionæren Kutcher benytter seg av «billig-tjenesten», ettersom han selv er en av Uber-investorene.

FORLOVET: Britiske prinsesse Beatrice har vært kjæreste med amerikaneren Dave Clark i syv år. Nå spekuleres det i om de to er neste par opp altergangen. Her fra en rojal tilstelning i juni.
 Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Britiske prinsesse Beatrice har vært kjæreste med amerikaneren Dave Clark i syv år. Nå spekuleres det i om de to er neste par opp altergangen. Her fra en rojal tilstelning i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Prinsesse Beatrice og amerikaneren Dave har vært kjærester i syv år, og var i sommer på besøk hos sitt nygifte vennerpar Ashton og Mila. De to giftet seg nemlig i en hemmelig seremoni i juli.

MANN OG KONE: Ashton Kutcher og Mila Kunis giftet seg i sommer. De har datteren Wyatt Isabelle (1) sammen. Dette bildet er tatt i fjor. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Ashton Kutcher og Mila Kunis giftet seg i sommer. De har datteren Wyatt Isabelle (1) sammen. Dette bildet er tatt i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har datteren Wyatt Isabelle (snart 1) sammen.

Firerbanden har vært venner i en årrekke, og da Hollywood-paret flyttet til London et halvår i 2013, i forbindelse med en filminnspilling, hygget de seg naturlig nok flere ganger med sitt rojale vennepar.

LES OGSÅ: - Ashton vil skifte alle bleiene