- Siv må skaffe seg hjelp

Jan Thomas er ikke særlig imponert over Siv Jensens antrekk ved regjeringsskiftet, men Erna får skryt.

SMILTE BREDT: Siv Jensen og Erna Solberg smilte begge bredt da de kom ut fra det ekstraordinære statsrådet på Slottet onsdag. Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, smiler ikke det grann over den ferske finansministerens antrekk.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
SMILTE BREDT: Siv Jensen og Erna Solberg smilte begge bredt da de kom ut fra det ekstraordinære statsrådet på Slottet onsdag. Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, smiler ikke det grann over den ferske finansministerens antrekk. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag overtok Erna Solberg (52) som Norges statsminister. Etter et ekstraordinært statsråd på Slottet, kom den nye statsministeren og hennes ferske finansminister Siv Jensen (44) ut side om side.

Erna var iført matchende blå kjole og kåpe, som hun stylet med lyseblå smykker og mørke strømper i svarte loafers.

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas (46), er overveldet over Ernas valg av antrekk. 

– Erna har virkelig begynt å forstå dette med stil. Her er det et stort fokus på kvalitet og snitt. Hun har forstått hva det vil si å kle seg etter kroppen sin og hvordan man igjennom klærne kan forsterke et budskap.

– I dag kler hun seg akkurat som det hun er: en sterk leder! Hun ser profesjonell ut fra topp til tå og signaliserer styrke! skryter kjendisstylisten.

Også tilbehøret falt i smak hos Jan Thomas.

– Den mørkeblå tonen er helt riktig til henne, og hun gir antrekket litt mørkere rammer i form av sorte strømper og nye, svarte sko. I tillegg har hun tilført en personlig touch med de lekne smykkene, som er veldig Erna. Hun har virkelig gjort en kanonjobb!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer