- Siv må skaffe seg hjelp

Jan Thomas er ikke særlig imponert over Siv Jensens antrekk ved regjeringsskiftet, men Erna får skryt.

SMILTE BREDT: Siv Jensen og Erna Solberg smilte begge bredt da de kom ut fra det ekstraordinære statsrådet på Slottet onsdag. Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, smiler ikke det grann over den ferske finansministerens antrekk.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
SMILTE BREDT: Siv Jensen og Erna Solberg smilte begge bredt da de kom ut fra det ekstraordinære statsrådet på Slottet onsdag. Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, smiler ikke det grann over den ferske finansministerens antrekk. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag overtok Erna Solberg (52) som Norges statsminister. Etter et ekstraordinært statsråd på Slottet, kom den nye statsministeren og hennes ferske finansminister Siv Jensen (44) ut side om side.

Erna var iført matchende blå kjole og kåpe, som hun stylet med lyseblå smykker og mørke strømper i svarte loafers.

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas (46), er overveldet over Ernas valg av antrekk. 

– Erna har virkelig begynt å forstå dette med stil. Her er det et stort fokus på kvalitet og snitt. Hun har forstått hva det vil si å kle seg etter kroppen sin og hvordan man igjennom klærne kan forsterke et budskap.

– I dag kler hun seg akkurat som det hun er: en sterk leder! Hun ser profesjonell ut fra topp til tå og signaliserer styrke! skryter kjendisstylisten.

Også tilbehøret falt i smak hos Jan Thomas.

– Den mørkeblå tonen er helt riktig til henne, og hun gir antrekket litt mørkere rammer i form av sorte strømper og nye, svarte sko. I tillegg har hun tilført en personlig touch med de lekne smykkene, som er veldig Erna. Hun har virkelig gjort en kanonjobb!

LEKENT TILBEHØR: Erna Solbergs lekne, lyseblå smykke falt i god jord hos Jan Thomas.  Foto: Tore Skaar
LEKENT TILBEHØR: Erna Solbergs lekne, lyseblå smykke falt i god jord hos Jan Thomas. Foto: Tore Skaar Vis mer

– Siv eier ikke smak

Siv Jensen imponerer på den andre siden ikke motepolitiet overhode, med sitt grårutete antrekk som hun stylet med en sølvlenke rundt halsen og svarte pumps med en stor sløyfe bak på hælen.

– Det som er positivt med Siv, er at det ikke kunne blitt verre enn den forferdelige leppestiftkjolen hun hadde på valgdagen.

– Men hun får det bare ikke til! Her er det et dårlig søm og et snitt som er lite flatterende, og jakken er for lang på armene. Gående ved siden av Erna blir det enda tydeligere at hun bommer fullstendig, sier Jan Thomas.

Sivs tilbehør får virkelig kjendisstylisten til å rise på hodet.

– Smykket ser ut som om det er kjøpt på Tupperware-party, og hvem i all verdens rike setter på seg et par partysko med sløyfe bak til et arbeidsantrekk? Hun eier bare ikke smak!

PARTYSKO: Jan Thomas kan ikke fatte at Siv har tatt på seg et par partypumps til en anledning som denne.  Foto: Lina Hekkli
PARTYSKO: Jan Thomas kan ikke fatte at Siv har tatt på seg et par partypumps til en anledning som denne. Foto: Lina Hekkli Vis mer

– Dama er smart – hadde hun ikke vært det hadde hun ikke kommet dit hun er i dag. Men hun har ikke peiling på hva det vil si å kle seg etter kroppen sin og etter anledningen.

– Kan ikke lenger bare løpe inn på Brynsenteret

Jan Thomas har full forståelse for at ikke alle har like god peiling på stil og klær, men mener at det i Sivs tilfelle ikke kan brukes som en unnskyldning.

– Siv må skaffe seg hjelp! Hun trenger rett og slett en skikkelig make-over! I hennes rolle nå, så har hun ikke noe valg!

KRITISERER SIV: Motepoliti Jan Thomas er ikke nådig med Frp-dronningen Siv Jensen.
KRITISERER SIV: Motepoliti Jan Thomas er ikke nådig med Frp-dronningen Siv Jensen. Vis mer

– Hun har ikke lenger den luksusen at hun bare kan løpe inn på Brynsenteret å rive med seg en kjole. Hun er nødt til å signalisere styrke og profesjonalitet, konstaterer Jan Thomas.

Han påpeker også at Siv har en enklere innpakning enn Erna.

– Når Erna kan få det til, så kan Siv få det til! Hun har kropp til å handle på Zara, og kan enkelt investere i noen enkle, klassiske plagg som hun kan bruke med varierende tilbehør. Keep it simple – det er ikke så veldig vanskelig!

SKAPER TREND: Siv Jensens leppestiftkjole fra valgvaka er designet i Italia og kostet 1399 kroner. Butikkene ble tomme for kjolen, men kritikerne var ikke nådige med kjolen som ble kjøpt på Brynsenteret. Foto: NTBScanpix
SKAPER TREND: Siv Jensens leppestiftkjole fra valgvaka er designet i Italia og kostet 1399 kroner. Butikkene ble tomme for kjolen, men kritikerne var ikke nådige med kjolen som ble kjøpt på Brynsenteret. Foto: NTBScanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer