Siv kjøpte kjolen på Brynsenteret

Leppestiftkjolen alle snakker om kostet 1399 kroner.

LEPPESTIFTER: Siv Jensen overrasket i fargerik kjole på Fremskrittspartiets valgvake. Foto: NTBScanpix
LEPPESTIFTER: Siv Jensen overrasket i fargerik kjole på Fremskrittspartiets valgvake. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fremskrittspartiets leder Siv Jensen gjorde i går et brakvalg - og da hun entret podiet på Ballroom i Oslo og proklamerte «Morna, Jens!» var hun iført en artig designkjole kjøpt på Brynsenteret i Oslo på valgdagen.

Siv kjøpte egenhendig kjolen i butikken Miss Bee Boutique - og den kostet 1399 kroner. Kjolen tilhører årets høst/vinter-kolleksjon fra det italienske merket Eroke.

Eroke beskriver seg selv som «eksentrisk og sofistikert, selvsikkert og frekt, fargerikt og sobert, behagelig og feminin – med andre ord, en ekte kvinne!».

Den iøynefallende kjolen som Siv stolt bar var dekket med røde leppestifter - og utløste Twitter-storm. Mange harselerte med den lekne kjolen - og forfatter Erlend Loe kalte det en dildokjole.

Motepolitiets Jan Thomas falt heller ikke for kjolen:

- Dette er veldig flaut. Det er en krisekjole. Hvis folk er mer opptatt av hva du har på deg enn hva du sier som politiker, så har du valgt feil, uttalte han til Dagbladet.

LES OGSÅ: TV-stjerne harselerte med Siv
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer