Siv-kjolen utsolgt i rekordfart

Leppestiftkjolen har gått unna som varmt hvetebrød.

SKAPER TREND: Siv Jensens leppestiftkjole fra valgvaka er designet i Italia og koster 1399 kroner. Nå er butikkene tomme. Foto: NTBScanpix
SKAPER TREND: Siv Jensens leppestiftkjole fra valgvaka er designet i Italia og koster 1399 kroner. Nå er butikkene tomme. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Nå vil «alle» kle seg som Siv Jensen.

Etter at Fremskrittspartiets leder Siv Jensen dukket opp på valgvaken på Ballroom i en fargesterk leppestiftkjole mandag, eksloderte Twitter-meldingene.

De fleste mente kjolen var stygg, og flere kjendiser hånet kjolen. Forfatteren Erlend Loe kalte den «en dildokjole» og flere moteeksperter kastet seg på. Kjendisstylisten Jan Thomas syntes heller ikke den var fin.

Men mange har fått øynene opp for Sivs kjole, som ble kjøpt av Siv på Brynsenteret i Oslo på valgdagen.

Kjolen har vært et heftig diskusjonstema på pauserom og røykerom over hele Norge - og butikken som fører det italienske merket er nå helt utsolgt:

- Den har gått unna som varmt hvetebrød. Alt vi hadde inne er gått unna. Vi prøver iherdig å skaffe flere kjoler til senere, sier Mette Loftesnes ved Miss Bee Butique på Brynsenteret.

Siv kjøpte egenhendig kjolen, og den kostet 1399 kroner. Kjolen tilhører årets høst/vinter-kolleksjon fra det italienske merket Eroke.

Stor etterspørsel
Ekspeditøren har i dag sitt svare strev med å ekspedere nye kunder.

I Norge er dette et nytt fenomen, men i England har hertginne Kates kjolevalg hatt samme virkning i lang tid. Dagen etter at Kate viser seg i nye plagg er de utsolgt fra butikkene.

- Hva tror du folk har falt for ved Sivs kjole?

- Jeg synes kjolen er supertøff!

- Vil Siv-effekten føre til flere kunder?

- Det er ikke lett å si, men det har vært veldig stor pågang i dag, mange telefoner fra media og en rekke kunder som vil sikre seg kjolen. Nå jobber jeg ihverdig med å få flere fra leverandøren, forteller Mette.

Miss Bee Butique har også en filial på Manglerudsenteret i Oslo, og også der ble leppestift-kjolen revet ut av hyllene.

- Men vi har flere spennende kjoler inne i samme og andre merker. Hos oss er alle kunder spesielle, avslutter Mette Loftesnes.

LES OGSÅ: Fikk ny jobb ved hjelp av Luksusfellen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer