Siv Jensen til sykehus med ryggskade

FrP-lederen i båtulykke. Nå kan hun ikke gå.

TIL SYKEHUS: Siv Jensen falt og slo ryggen da hun var ute på fisketur torsdag. Dette bildet er tatt under et besøk i Lofoten. Foto: Se og Hør
TIL SYKEHUS: Siv Jensen falt og slo ryggen da hun var ute på fisketur torsdag. Dette bildet er tatt under et besøk i Lofoten. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: Onsdag fylte Siv Jensen 42 år. Dagen ble feiret på FrP-politikerens feriested i Oslofjorden. Dagen derpå ble derimot mye mørkere enn hva Jensen hadde håpet på.

Etter hva Seher.no erfarer falt hun nemlig torsdag kveld da hun var ute og fisket i sin jolle. Etterpå ble hun sendt til sykehuset for sjekk. Det bekreftes også av generalsekretær i Fremskrittspartiet, Geir A. Mo.

- Ja, Siv Jensen har falt og slått seg i ryggen. Men dette er ikke dramatisk, forteller han til Seher.no.

Mo var uvitende om hendelsen før Seher.no tok kontakt med ham torsdag kveld. Men etter å ha fått sjekket ut saken, bekrefter han at Jensen har vært utsatt for et uhell.

Ifølge Mo har Jensen - når vi skriver midnatt - fortsatt ikke forlatt sykestua. Generalsekretæren understreker likevel at FrP-lederen ikke er alvorlig skadet.

- Hun er fortsatt til sjekk, og akkurat nå kan hun sannsynligvis ikke gå. Men det er ikke snakk om ryggbrudd eller noe slikt. Det kan skje den beste. Jeg regner med at hun er fullt operativ om ikke så alt for lenge, sier han til Seher.no.

Seher.no har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med Siv Jensen, uten å lykkes. FrPs stortingsrepresentant fra Møre og Romsdal, Mette Hanekamhaug, vil ikke kommentere saken før hun selv har kommet i kontakt med Jensen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg jobber 70 timer i uka