- Sitter side om side på prisutdeling

Selena Gomez og Justin Bieber møtes under Billboard-utdeling søndag kveld.

OPPTRER: Selena Gomez slipper sitt første album i år, og kommer til Norge for å opptre i Oslo Spektrum 1. september. Søndag kveld opptrer hun i Las vegas i forbindelse med Billboard Music Awards. Foto: All Over Press
OPPTRER: Selena Gomez slipper sitt første album i år, og kommer til Norge for å opptre i Oslo Spektrum 1. september. Søndag kveld opptrer hun i Las vegas i forbindelse med Billboard Music Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld er det duket for den årlige Billboard Music Awards-utdelingen i Las Vegas, og alt som kan krype og gå av folk fra den mektige amerikanske musikkbransjen blir å se under samme tak.

Dette inkluderer selvfølgelig Justin Bieber (19) og Selena Gomez (20), og ifølge TMZ skal av-og-på-paret sitte side om side under prisutdelingsshowet.

Nettsiden har nemlig bilde av stolplasseringene til de unge artistene, og av fotografiet fremgår det tydelig at de to har plasser nettopp ved siden av hverandre.

UsMagazine hevder at Gomez' bestevenninne Taylor Swift (23) skal sitte ved siden av dem, og kan dermed løse litt opp på en eventuell halvklein stemning - det er nemlig ikke mer enn en knapp uke siden at Gomez ga uttrykk for at hun er «fullstendig singel» for tiden.

Og det til tross for at 20-åringen fløy hele veien til Gardermoen i Norge for å gjenforenes med eksen, etter at han hadde holdt tre konserter i Oslo i slutten av april.

Både Bieber og Gomez skal opptre under den stjernespekkede prisutdelingen i syndenes by.

LES OGSÅ: «Wilhelm, vår sønn er her!»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer