MACHOMAN: Martin Schanche blir sett på som noe av det mest macho man har her i landet, men nå innrømmer han at han sitter og tisser. Her er han på lyngåsbanen i 1999. Foto: SCANPIX
MACHOMAN: Martin Schanche blir sett på som noe av det mest macho man har her i landet, men nå innrømmer han at han sitter og tisser. Her er han på lyngåsbanen i 1999. Foto: SCANPIXVis mer

- Sitter alltid når jeg tisser

Martin Schanche har aldri sett på det som noe feminint...

SEHER.NO: Det er torsdag at VG bringer den hardtslående nyheten om at Bård Ketil Grønhaug mener det er stuerent for menn å tisse sittende. Derfor verver han nå også likesinnede på Facebook.

- Vi må få sitterne ut av skapet, sier Grønhaug, som altså står bak gruppa "Association Of Men Sitting Down When Peeing", som nå teller 84 medlemmer. 

Grønhaug får uventet støtte fra ingen ringere enn den tidligere rallycross-stjernen, Martin Schanche.

- Jeg sitter alltid. Det er behagelig, og det er mer renslig. Jeg har aldri sett på det som noe feminint. Det er ikke mer macho å stå og svaie, for å se om en treffer, forteller Schanche, som innrømmer at en oppvekst med utedo har sitt og si for hans vedkommende.

- Det var ikke aktuelt å stå der midt på vinteren og sikte ned i hullet, akkurat. Og hva om en så sølte? Skulle nestemann sitte på isklumper, da? sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Rart at de fokuserer på vekta