Siste stikk til stjernene

Det er ikke lenge siden poker fikk like mye oppmerksomhet som Vri åtter.

FLINK: Ben Affleck har all grunn til å spille. Han blir nemlig ansett som en av Hollywoods beste pokerspillere. Foto: AP/Scanpix
FLINK: Ben Affleck har all grunn til å spille. Han blir nemlig ansett som en av Hollywoods beste pokerspillere. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
... Men når kjendisene kommer, blir det fart i sakene.

SE BILDESPESIAL: Kjente pokerfjes

SEHER.NO:
I fjor inviterte Stena Line og spillselskapet Betsson norske kjendiser på pokercruise. Playboy-kongen Hugh Hefner åpnet sitt Playboy Mansion og arrangerte pokerturnering. Hollywood viste atter en gang pokerfjes.

Det var pokerfeber over hele verden, og den har langt i fra gitt seg.

Nå har også glamourmodell Helene Rask (26) - i likhet med tidligere kollega Aylar (23) - blitt med på leken. Lørdag debuterer hun for Team Betsafe, og hun skal spille mot Skandinavias beste spillere.

- Jeg har et voldsomt vinnerinstinkt, så hvis jeg først bestemmer meg for noe vil jeg også gjøre det bra, sier Rask til Hegnar Online.

Jo større navn, jo mer oppmerksomhet og penger får spillselskapene. I fjor gjestespilte Pamela Anderson (39) i en populær bounty-turnering på Doylesroom. Kort tid etter åpnet hun sin egen pokerside på nettet sammen med spill-legenden Doyle Brunson (74).

Kjendiser som nyforlovede Usher (28) og sex-trenende Carmen Electra (34) er bare noen av de store navnene som hjelper store spillselskapet med å få håve inn penger. De får svært godt betalt for å vise sitt åsyn på turneringen, og har gjerne assistenter som spiller for dem ved bordene.

Noen av dem vinner også!

I fjor sommer dro Oscar-vinneren Ben Affleck (34) inn hele 2,5 millioner dollar i en av turneringene, og danket dermed ut avtroppende Spider-Man Tobey Maguire (31). En annen som kan kunsten å håve inn pokerpenger, er den danske skuespilleren Mads Mikkelsen (42). Han har faktisk blitt anmeldt for det!

TV-programmet ”Celebrity Poker Showdown” tiltrakk seg i 2003 kun avdankede kjendiser som Jennie Garth (34), Carrie Fisher (58) og Chevy Chase (64). Nå takker store navn som Jesse Metcalfe (27) og Heather Graham (37) ja til å bli med ...

Det er ingen tvil om at det er pokerfeber over hele verden. Se bildene av galskapen til høyre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer