MOT SLUTTEN: Spenningen rundt hva som skjer med Sana (Iman Meskini) og de andre i "Skam" utløses lørdag. Foto: NRK
MOT SLUTTEN: Spenningen rundt hva som skjer med Sana (Iman Meskini) og de andre i "Skam" utløses lørdag. Foto: NRKVis mer

«Skam»:

Siste «Skam»-episode utsettes

«Skam»-finale med eid-feiring lørdag.

Lurer du på hvordan det går med Sana og de andre rollefigurene i «Skam», må du sannsynligvis vente til lørdag før du får svaret.

Mens «Skam»-episodene vanligvis legges ut i sin helhet fredager, ligger det an til at det blir en dags ekstra ventetid for de som gleder seg til den aller siste episoden i den fjerde og siste sesongen.

NRK sine nett-tv-sider står det at episode ti av «Skam» blir tilgjengelig lørdag.

«Det kan jo se ut som Sana har invitert til eid-feiring på lørdag, så den som venter får se», opplyser presseansvarlig i NRK Nathalie Sprus.

Saken fortsetter under bildet.

«SKAM»-JENTENE: Etter fire sesonger er det duket for den store «Skam»-finalen. Foto: NRK
«SKAM»-JENTENE: Etter fire sesonger er det duket for den store «Skam»-finalen. Foto: NRK Vis mer

Etter å ha vært nede i en bølgedal, har «Skam» -interessen tatt seg kraftig opp i det siste. Begge de to siste ukene har over en million unike brukere besøkt hjemmesiden der enkeltklipp og hele episoder legges ut.

Denne sesongen har kretset rundt Sana (Iman Meskini) og hennes problemer i vennskap og kjærlighet. Det er særlig de gryende følelsene mellom henne og Yousef (Cengiz Al) som har vært i fokus mot slutten av denne sesongen.

Innspillingen av en amerikansk versjon av «Skam» skal etter planen starte nå i sommer.

LES OGSÅ: - Man er jo alltid åpen for en sommerflørt

INNSPILLING: Dagbladet oppdaget at «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon i Oslo onsdag kveld. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/her-er-de-forste-bildene-fra-skam-sesong-4/67401640 Vis mer