Siste sjanse - stem på din favoritt til «Årets Radionavn»!

Fredag avsluttes Seoghør.nos store konkurranse - så stem nå, og vinn eksklusiv DAB-radio fra Geneva!

HVEM FORTJENER PRISEN?: Du kan stemme på P4s «Radiofrokost» (øverst til venstre), «Radioresepsjonen» (øverst til høyre), «Morgenklubben med Loven & co» (nede til venstre), «Lønsj» med Rune Nilson (midten) og «NRJ Morgenshowet» (nede til hø
HVEM FORTJENER PRISEN?: Du kan stemme på P4s «Radiofrokost» (øverst til venstre), «Radioresepsjonen» (øverst til høyre), «Morgenklubben med Loven & co» (nede til venstre), «Lønsj» med Rune Nilson (midten) og «NRJ Morgenshowet» (nede til hø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For tiende gang arrangeres i år radiobransjen konkurransen Prix Radio der de beste talentene på norsk radio kjemper om totalt 17 priser. Seoghør.no kårer i samarbeid med Radiodager den gjeveste prisen – «Årets Radionavn».
 
Radioresepsjonen fra NRK P3 har vunnet prisen 3 ganger og i fjor var det Live Nelvik og Ronny Brede Aase som vant med radioprogrammet «p3morgen», etter avstemming her på Seoghør.no.

I år er de tre RR-gutta Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim igjen nominert, i tillegg til Øivind Loven, Henriette Lien og Geir Schau med Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven & co», «Lønsj» med Rune Nilson i NRK P1, P4s «Radiofrokost» med Bjørn Faarlund, Victoria Bryde og Daniel Høglund, og «NRJ Morgenshowet» med Petter Pilgaard, Stian Røste, Anders Opsahl og Alexandra Joner.
  
Nederst i saken kan du høre lydklipp fra de nominerte radioprogrammene, og når du har funnet din favoritt kan du avgi stemme. To heldige vinnere stikker av med en eksklusiv DAB-radio fra Geneva!

Stem på Årets Radionavn og vinn Geneva XS-radio

Du kan stemme frem til 20. september klokka 12.

NRK P3 Radioresepsjonen

NRK P3 Radioresepsjonen

Radio Digital fra Radiodager

Navn:
Epost:
Mobilnummer:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer