Siste hilsen til Aud

Her er Seher-lesernes siste hilsen til norsk humors Grand old lady.

Skuespilleren Aud Schønemann mottok fredag Oslo bys kulturpris i Rådhuset. Schønemann fikk prisen for sin store innsats som skuespiller både i Oslo og nasjonalt. Prisen er på 100 000 kroner.  Foto:  Erik Johansen / Scan-Foto / Scanpix Foto: SCANPIX
Skuespilleren Aud Schønemann mottok fredag Oslo bys kulturpris i Rådhuset. Schønemann fikk prisen for sin store innsats som skuespiller både i Oslo og nasjonalt. Prisen er på 100 000 kroner. Foto: Erik Johansen / Scan-Foto / Scanpix Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Leserne hyller Aud!

Aud var hele Norges store, lille stjerne. Glemmer henne aldri for rollene som Moder'n og a'Valborg
Erik Hansen, Asker

Kjære, kjære Aud. Nå renner tårene hos meg. Hvil i fred du skjønne menneske. Jeg vill alltid huske deg som en stor skuespiller.
Wenche Nielsen, Bergen

Jeg er bare 12år, så derfor har jeg ikke så god erfaring med Aud. Men det jeg husker er bare gode minner. Jeg husker henne spesiellt godt fra Olsenbanden. Hun har alltid vært min favoritt der. Snill, men likevel veldig bestemt. Jeg husker spesiellt i en av Olsenbanden-filmene, at hun alltid ville det beste for barna. Det setter jeg stor pris på. Måtte hun hvile i fred.
Anette, Lier

Jeg møtte denne store lille kvinnen èn gang. Hun hilste blidt og sa noen ord til meg enda hun ikke hadde sett meg før. Dette vitner om et varmt og omsorgsfullt menneske. I tillegg har hun gledet hele det norske folk gjennom mange år med sine gode skuespillerkunster. DU BLIR SAVNET. HVIL I FRED.
Lill Anita,  Flateby

Takk for alt Aud.
Du er den kuleste skuespilleren Norge har hatt. Du lokket alltid fram smilet hos meg, og mange med meg. Hvil i fred.
Monica, Fosnavåg

Aud Schønemann var bare den største, har hatt gleden av å få oppleve henne i hele mitt liv. Et skjønt menneske.
Birgit, Oslo

En stor flott kvinne har forlatt oss..kommer til og savne deg Aud.Hvil i fred....Du vil aldri bli glemt.
Hilde, Lillestrøm

Trist at Aud død.
Kondolerer til alle som kjente henne og sto henne nær.
Andreas Flatås Storli, Oppdal

Det er bare en Moder'n. Takk, Aud!
Thomas Lofthus, Kolbotn

Aud,du var helt utrolig! Jeg kommer til å savne det søte blide fjeset ditt. Og ikke minst den søte latteren.. Det blir et tomrom etter deg,men du er blant stjernene nå. Hvil i Fred.
Marianne, Namsos

Vi syns det er forferdelig trist at glade, fine Aud er borte. Vi vil hilse til resten av familien, kondolerer! Du kommer til å bli sterkt savnet.
Audunn&Frida , Trondheim

Eg huska ho fra da eg va liten når eg brukt å se fleksnes:) Eg ælska den serien før;D Kjæpeserie... 'eg send ei hælsing t familie og vænna som kjent ho Aud:)
Sofie, Lofoten

Du var stor og morsom, du gjorde mange av filmene til noe helt spesielt. Uten deg ville det ikke vært det samme. Nå er det en stille vei der vi går med deg, til en annen suksserik og stillefullt ferd. Lykke til vår egen Norges filmdronning.
Andrè A, Larvik

En kjent og stor flink skuespiller som en ikke glemmer med det første
Tone, Saltrød

Slik Husker jeg våres Kjære aud Schønemann.. Husker henne selvsagt som den kanskje litt for overbeskyttende modern i Marve Fleksnes. Ser vel på henne som kanskje en slags bestemor da hun på sett og vis minnet meg om mine bestemødre. Hun var alltid full av liv og holdt seg ungdommelig. Mottokk nyheten om at hun var død med stor sorg. Men minnet av henne vil alltid leve videre. Må aud vile i fred og fred over hennes minne.
Aleksander Holth, Oslo

Jeg husker Aud Shønemann som en søt gammel kvinne som man følte at man kjente selv om man bare så henne på tv..Synes det er trist at vi har mistet en så god skuespiller og et så fint menneske.
Mona-Lisa, Sarpsborg

Du vil altid være modern for meg! Hvil i fred.
Monica, Telemark

Hun var en solstråle, hun skinte alltid... blei bare glad for å se hu og en utrolig god skuspiller. du vil aldri bli glemt. du lever videre i mitt hjerte...
Ingrid Thorup Surlien, Holmestrand

Hun var helt spesiell, og spilte sine roller med en innlevelse som jeg likte veldig godt. Hun var flink, og aller best likte jeg henne de gangene hun spilte litt fornærmet, man måtte bare le av de utrykkene hennes.
Husker henne best som Valborg og den alltid så ærlige arbeideren hos Fredrikson. Håper hun har fått gjort alt hun ville her i dette livet, og takker sønnen Pål for at han delte henne med oss i så mange år av sitt liv. Takk!!
Anne, Modum

Aud S. vil alltid bli tenkt på med et smil om munnen.Hun har vunnet folks hjerter i mange tiår.Et aldeles skjønt menneske,ganske unikt.Når jeg var liten så sammenlignet jeg ho med min egen mormor som var alt for meg.
Ann Kristin, Askim

Jeg vil huske deg som en fantastisk solstråle, som alltid hadde glimt i øyet.Du var utrolig morsom og fikk meg alltid til å le.Vil savne ditt gode ansikt og varme vesen. Takk for alt du ga.
Janne, Bærum

Du er en av de store Aud! Vi kommer til å savne deg!
Trist, Oslo

Husker Aud veldig god som mor til Fleksnes og som kona til kjell i Olsenbanden. Syntes ho var en fantastisk skuespiller og har alltid likt henne.
Dette er et stort tap for Norge. Hun var en super bra person og skuespiller.
Ann Emilie

Jeg vil huske Aud som en stor og flott skuespiller. Hun var en dyktig og livlig kvinne! Norge kommer til å savne henne! Jeg er i dyp sorg etter dette tapet.
Anne Marte, Kragerø

Jeg husker Aud Schønemann som er varm kvinne med glimt i øyet. Og masse humør... Dette var trist. Måtte hun hvile i fred og jeg kondolerer til hennes familie.
Janne Amundsdatter, Oslo

En virkelig god skuespiller,og en kjær dame! Dypt savnet!
Therese Michelle, Oslo

Ja nu har vi mistet en av de største divaen vi hadde.Du blir savnet aud.
Marie helen henriksen, Risøyhamn

Kjære Aud! Det var med sorg jeg leste om din bortgang. Du med ditt smil, og gode replikk, og ditt milde vesen. Takk for all glede og latter du har gitt oss. En stoooor skuespiller har gått bort. Min dypeste medfølelse til din familie og vennekrets.
Anne Karin Torstuen, Moelv

Veldig artig dame veldig flink og morsom.
Ida S. Anda , Ålesund

Jeg vil huske Aud Schønemann best fra stykket "Skal det dukke opp flere lik, er det bare å ringe", og hennes herlige replikk:"De er borte begge to". Hun vil alltid ha en spesiell plass hos meg.
Yvonne, Fetsund

Nå har Norge mistet en utrolig stor og varm og god stjerne! En trist dag for oss alle..men vi trøster oss med minnene om mange fine øyeblikk og mang en god latter. Hvil i fred:-)
Terje , Oslo

Takk for mange STORE stunder !!
Jarle Sætra, Kongsberg

Jeg vil huske deg som en varm person som kom ut av tv-skjermen og inn i hjertet mitt. Din evne til å glede var stor, fred over ditt minne. Bergen
Siv Stokke,  Bergen

Det er ingen som har fått smilebåndene til å få kramper som deg aud,vil alltid huske moder`n å mye til.Takk for alt og hvil i fred.
John , Drammen

Det var en trist nyhet. Lille, store Aud. En flott skuespiller med mange roller vi aldri vil glemme henne for. Og en humørspreder. Hvil i fred.
Vivi, Elverum

Norge har mistet mora sia:(
du var det vi elsket med å se norsk film:D
Magnus, Namsos

Det var trist og få høre at moderen er død. Ho var moderen for alle , og ei utrolig koselig dame som vil bli huska veldig lenge. Og en veldig flink skuespiller , og som kunne sine ting. Dette var trist, jeg tenner et lys for deg . Hvil i fred Aud
Anne Margrethe Hagen, Langevåg

Det var trist å høre at Aud var død, en stor skuespiller er borte. Hvil i fred Aud,du kommer til å bli savna.
Siv Ravna, Gjøvik

Takk for alt Aud... Vil for alltid huske deg som modèr i olsbanden. vil for alltid være i vårt hjerte...
Christine,  Askøy

Nei, dette var jammen trist!!! Også moder`n vår, da gitt... Vår alles moder, for det var jo umulig å ikke like henne. Utrolig utstråling, glimt i øynene og kjapp i replikken. Norge har mistet en av sine aller største og kjæreste artister! Hun vil bli savnet! Selv om vi alle syntes vi "eide" en bit av henne vil sorgen være tyngst for familien og de nærmeste rundt henne. Mine dypeste kondolanser går til dere! Hvil i fred, Aud. Takk for de mange gode stundene du gav oss!
Turid, Oppland

Jeg husker hu best som moder`n og valborg. hu var altid så go:)
Thomas, Tjølling

Du har gitt mange generasjoner god underholdning. mine barn husker deg fra olsenbanden og fleksnes. jeg har selv vært på en del teaterstykker med deg .hvil i fred.
Marianne, Ottestad i stange kommune

Vår kjære Moder`n og Valborg er forsvunnet. Du har vært mitt idol. savnet er sårt.
Anita,  Lyngdal

Tusen takk for alt du har betydd for hele nasjonen med dine fantastiske skuespillerevner! Hvil i fred
Karina, Grimstad

Det kommer ikke til å bli det samme nå som Moder`n er gått bort. Kommer altid til å være i vårt minne. hvil i fred.
Renate & Atle, Ask , Askøy

Aud var en flott dame. Hun var av de du syntes du kjente uten å ha møtt henne. Det utstrålte hjertevarme fra den damen. Det er et stort savn for Norge. Nå må vi kose oss med hennes gamle filmer. Takk for allt.
Kari Rudsjordet, Lørenskog

KJÆRE Moder'n i himmelen. Hvil i fred <3
Vi husker deg best som Valborg Jensen i olsenbanden. Vi får en kjær og god følelse inni oss når vi tenker på deg, og det er godt. Vi vil savne å se det søte smilet ditt på skjermen. Masse klemmer og hilsner fra oss på videregående skole.
Siw, Jon, Mo og Kaja, Kongsberg

Aud var et menneske ingen vil glemme,husker henne godt som valborg i olsenbanden og i fredikssons fabrikk.. et fantastik menneske:)
Liris, Egersund

Jeg husker Aud som Valborg i Olsenbanden. Hun var så morsom og god. Mine tanker gårtil Aud sin nærmeste familie. Hvil i fred Aud. Det har du fortjent.
Veronica, Tønsberg

Minnes Aud var en fin skuespiller og hadde omsorge overfor andre. fikk følesen av det. Når man såg Olsenbanden. Frediksom og Fleksnes og div andre filmer. Ho blir vell dypt savnet nå.
Marianne, Trondheim

Dette var bare trist, men det bare viser at ingen av oss er udødelige!! Takk Aud. Håper at NRK. fjernsynet kan sette opp noe fra din tid i Fjernsynsteatret. Du var også en glimrende karakterskuespiller i tillegg til dine gudbenådede talenter som komedienne. Mange har mye å lære av deg i faget. Takker deg i ydmykhet.
Ragnhild Heggdal, Levanger

Ja nu har hun får hun vile i fred, et godt meneske er nu gåd bort, det er og blir et stort savn og et stort tap for oss og teater kunturen.......vil i fred vår kjere aud
Espen, Mo i rana

Det kom som et stort sjokk for oss at Aud har forsvunnet fra oss.
Hun vil alltid bli husket, og savnet. Hvil i fred.
Fra klasse MKVG1CD, Akademiet
Louise Angelica, Oslo

Det er med stor sorg jeg leser at Aud Schønemann er død. Jeg har vokst opp med hennes mange roller på TV-skjermen, og synes det er trist og ikke få se hennes blide ansikt mer. For meg vil hun alltid være en av de store. RIP
May Saxhaug, Skedsmo

Dette var veldig trist. Aud har vært min favoritt så lenge jeg kan huske. Hun var vår alles modern. R.I.P.
Aina M. Becher Vadet, Kløfta

En forferdelig trist nyhet å få på morgenen.Hele Norge kommer til å savne deg. Du var en flott og dyktig dame som jeg aldri vil glemme. Hvil i fred, Kjære Aud, vi tenker på deg og du vil fortsatt leve videre gjennom alle filmene dine.Ingenting innen underholdningen i Norge vil bli det samme uten deg. Kondolerer til familien og vennene hennes.
Unni, Lørenskog

Det er veldig trist at hun skulle forlate verden på denne måten, men hun vil alltid bli husket for all den glede og humor hun ga så mange. Alle de rollene hun hadde i filmene hun deltok i, gjorde hun med en spesiell innlevelse og energi. Hun vil bli dypt savnet av mange. Den dypest medfølelse til hennes nærmeste. Takk, Aud
Vidar, Froland

Aud S. var en av de beste skuespillerne som vi har hatt. Vi har mistet den beste "modern". HVIL I FRED, AUD.
Brita Inga, Kautokeino

Himmelen har fått sin største stjerne på plass. Takk Aud, for at du viet en del av deg til å glede og oppmuntre. Jeg vil aldri glemme deg og det du var, ei heller mitt møte og min prat med deg for noen år siden. Du har satt ditt spor..
Bente, Lillestrøm

Det er eit fantastisk menneske som er gått bort, og som vil bli djupt savna. Ho var bestemor for oss alle:-)
Hildegunn, Hafrsfjord

En stor takk for det du var, det du ble og din ettermæle.
Sigrund, Porsanger

Moder'n er død. Lenge leve Moder'n. Hvil i fred. Kondolerer til familien og resten av Norge som elsket deg. Lyser fred over ditt minne. Du vil bli savnet!
Wenche, Trondheim

Dette var ufattelig trist. En stor skuespillerinne har gått bort. Hvil i fred Aud.
Linda, Bærum

Du var og er fantastisk. Vi kommer aldri til å glemme deg. Du er et ikon og er en del av norge som nasjon. fred over ditt minne
Grete, Bergen

Hvil i fred Aud.
Marianne, Trondheim

Kjære Aud,
Du er alltid i mitt hjerte når du er på Olsenbanden-filmer og Fredrikssons fabrikk, vil jeg huske dem så godt i mange år, fred i ro...
Marianne K. Lindstrøm, Færvik, Tromøy

Dette var utrolig trist å høre. Vår alles kjære Moder`n og Valborg hviler nå i fred.
Hun blir aldri glemt :-)
Gyda, Skedsmo

En stjerne mindre på himmelen, vil alltid huske deg
Vigdis Nyberg, Oslo

Det hvar trist å høre,hun hvar en gledesspreder på tv,en DAME som blir
dypt savnet av store og små.
kondolerer til familien
Inger Torhaug,  Bud

Dette var en meget trist nyhet å våkne opp til. Denne damen var en dronning av norske skuespillere, og alle vil vi huske henne med smil og glede! Jeg vil sende mine dypeste kondolanser til familien. Kjære Fru Schønemann, jeg håper og tror du har det godt der du er nå..smertefri og lykkelig!
Jeg lyser fred over hennes minne...
Hilde, Stavanger

Du var min barndoms stand-up komiker.Du var den første komikeren jeg "ble kjent" med. Hvil i fred!
C, Trondheim

Varm og snill. Her har vi noe å lære folkens!
Sofia, Oslo

Himmelen har fått sin største stjerne på plass. Aud, du var den beste. Det lille ble så stort, de små ting ble gigantiske. Du var ikke bare en stjerne og et ikon, du var et menneske av de skjeldne. Du hadde en utstråling få kan toppe, og jeg vil aldri glemme den gangen jeg var så heldig å møte og få prate med deg. Hos meg blir du aldri glemt...
Bente, Skedsmo

Takk for all glede du har gitt meg og min familie gjennom mange år. Hvil i fred, moder'n.
Ken Engen, Tromsø

Takk for mange gode stunder. Va du trist så var det berre og tenke på aud schønemann. Det va så koseleg og sjå ho på tv. Fred over ditt minne.
Laila Johanne Vangberg,  Nordfjordeid

En engel har gått bort.
Du fikk så mange til å le i så mange år. du blir aldri glemt. sov godt AUD SCHØNEMANN
Hege, Råde

Du var bare helt herlig og morsom
Asbjørg Strand, Drammen

Det var fryktelig trist å høre. Jeg Syntest Aud var en Koselig dame aldri med nesen i været men altid noen små morsome svar på lur. Også var hun en Fantastisk skuespiller. Hun vil altid bli husket og savnet.Hun blir en del av de gode minnene fra barndomen, når vi skulle kose oss lørdagskveldene så vi på rn av programmene om det var moderen , olsen banden eller fredriksons fabrikk.
Monica Øvrebø, Bergern

Aud, du var en god mor for hele Norges befolkning! Hvil i fred. Du var vår mestersyerske!
Silje & klassen, Stavanger UiS

Kjære Aud.
Takk for mang en stund hvor du har gitt av deg selv, din lune humor og din godhet som lå som en aura rundt din person. Av alle dine karakterer gjennom årene, minnes vi særlig noe av det siste du gjorde.Den varmen du formidlet som fru Skaug i nr. 13, gjorde at vi nå sitter igjen og minnes deg som om du skulle vært en nær god venn (mor). Hvil i fred nå hos din kjære, og vit at du virkelig har bidratt med ditt.
Nina Andresen m/fam, Oslo

Jeg vil alltid huske Aud som en jordnær, ujålete og varm personlighet. Jeg vil minnes henne som en av norges fineste skuespiller noen sinne. Minnet om henne vil leve lenge. Hvil i fred!
Karl Emil Klima, Askim

Alltid blid og hadde til stadig en småfrekk replikk på lur. En sporty dame med glimt i øyet:-) Hvil i fred!
Kitty Taule, Bergen

Du vil aldri bli glemt. Takk for alt du har gjort.Lyser fred over ditt minne!
Lise, Vestfold

Takk for ALLE lattermilde stunder! Husker deg som et fast innslag mange lørdager om gjennom årene fra mine barneår; både som Moder`n, Fredriksons fabrikk og Olsenbanden! Hvil i fred!
Janne, Moss

Takk for alle de fine stundene vi fikk med deg på tv og film. du var helt fantastisk!!!
Laila Glimsdal Myhren, Tyristrand

Hei. Dette var trist å høre. Jeg tenkte på Aud senest søndag, da jeg reiste forbi hytta hennes på Espa. Jeg er oppvokst der, åhar vært stolt over at hun har hatt hytte der. Jeg vil minnes henne med glede over alt hun har gjort.Hun var helt topp. Lyser fred over hennes inne.
Marianne,  Tangen

Nok en stjerne fyller himmelen! Aud var en stjerne på jord, likeså i himmelen. Den særegne stemmen vil aldri mer kunne glede oss her på jord annet enn i repriser av gamle innspillinger. Aud var en av norges beste skuespillere, og av en slik legning at man skulle tro hun kunne leve evig. Dessverre viste dette seg ikke å være rett.. Kommer til å savne å høre stemmen din si nye ting. Du var het unik, Aud! Med tungt hjerte tar jeg nå farvell. Hvil i fred, du lille, skjønne dame!
Karina Rossland, Frekhaug

Du vil bli dypt savnet, hvor mange ganger du har gjort min hverdag lysere, ja det har jeg ikke tall på. Men det skal være sikkert, at din humor og ditt gode humør vil for all tid bli husket. Hvil i fred.
:-) Oslo

Kjære Auds familie. kollegaer og venner! Jeg føler med dere i denne tunge tiden og fikk den verst tenkelige morgeren når jeg våknet til nyheten om Auds bortgang.. Takk for alt Aud og fred over ditt minne.
Kristine,  Oslo

Kjære Aud!
Jeg vil takke deg for at du var du. En bedre skuespiller og engasjerende person skal man lete lenge etter. Jeg vil også takke deg for alle filmene du har spilt inn og som i de fleste av dem har fremskaffet latter hos oss alle. Takk KJÆRE AUD. Jeg lyser fred over ditt minne.
Roy Sannes, Strømmen

Et fint menneske er gått bort,og jeg har hatt den gleden å få se henne som skuespiller i mange år. Har jo vært og er storfans av Olsenbanden (har sett dem alle sammen mere en flere ganger)Aud var et flott menneske selv om jeg aldri har hilst på henne så "oset" det av et veldig godt menneske. Fred over hennes minne.
John-Arild Dahl

Så utrolig trist at du er borte fra oss.
Anette, Arendal

Til og med 87-modell generasjonen kommer til å huske deg! Og generasjoner videre vil huske deg gjennom Olsen banden. Du gjorde en fantastisk jobb. Hvil i Fred.
Elisa, Fjellhamar

Jeg husker aud som det søte lille ansiktet som lyste opp mang en lørdagskveld! Jeg kommer til å savne henne ja..
Elin, Østfold

Takk skal du ha, Moder'n. En latter har stilna...
Efemie , London

Er vel ikke så gammel (21) men aud er en skuespiller jeg digget, såg henne i tr heim for mange pr tilbake, lile aud, var ikke store dama, men gud å stolt jeg var når jeg hadde sett henne.. Husker henne fra olsenbandan og fredrikssons fabrikk, trist å lese dette, men håper hun har funnet hvile der hun er nå. Hvil i fred Aud Schønemann
Lillian Karin, Brumunddal

Hele Norge kommer til å savne deg! Alle visste om deg, alle har sett noe du har vært med på! Selv har jeg sett deg både i filmer, tv-serier og ikke minst på teateret. Du vil bli husket som et godt og varmt menneske! Hvil i fred!!
Espen A. Syversen, Oslo

Trist og hørre! Sender tanker til familie og venner. Hvil i fred!
Marta, Bryne

Takk til vår alles stor-lille Moder´n! Aud var "ekte vare", hun var aldri en dame med primadonna nykker, enda hun var elsket av alle! Jeg kjente henne fra min arbeidsplass i 10 år, og har aldri møtt en skjønnere menneske! Ekte tvert igjennom. I dag bøyer alle som kjente henne sitt hode i stor takk for alt hun var for oss alle !
Roy Lindquist (danser), Langevåg

Aud Schønemann vil bli husket som en gledesspreder. En dame med glimt i øye og omtanke for andre.
Lise I B, Sande

Min dyeste medfølelse og kondolanse til familie, venner og kollegaer.
Aud vil alltid bli husket som den godhjerta moder'n til Fleksnes, som Valborg i Olsenbanden og som Margit i Fredriksons Fabrikk. Hun var en stor skuespiller med et stort hjerte. Hun har satt dype spor og vil bli dypt savnet over hele Norge.
Hvil i fred, kjære Aud.
Lene, Egersund

Du var den morsomste av dem alle. Ditt gode smil og snille øyne vil bli husket av mange. Du hadde en utstråling som gjorde at vi trodde på deg, uansett hvilken rolle du hadde. Hvil i fred kjære Aud.
Anita Pettersen, Øystese

Hei Aud. Jeg husker aud som norges beste skuespillerinne, norske filmer har aldri vært bedre en de du deltok i, noe jeg husker veldig godt er rollen du hadde i filmen (Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe) det er en av norges beste filmer. Husker jeg fikk autografen din en gang, du må være det hyggligste og koselige menneske jeg har møtt! Sov godt, Aud, skal aldri glemme deg, natta.
Tommy Syversbråten, Hemsedal

Nå får du hvile og møte din kjære igjen. Du vil bli dypt savnet!
Unni, Skedsmo

En fantastik skuespillerinne som har smeltet mange hjerter med sin egne evne til å få folk til å dra på smilebåndet. Uansett hvilken rolle jeg har sett henne i, har hun fått meg til å få sympati med figuren hun spiller. Og mange med meg. Rollen hun gjorde som Kammejomfru Frk. Knödel i sommer i Tyrol er en av mine absolutte favoritter. Men selvsagt rollene som modern, Valborg og Margit er jo klassikere! Bare hun kunne gjøre disse figuerne så elskverdige! Jeg synes det er forferdelig synd at Aud måtte forlate oss, men vi kan trøste oss med at vi (Jeg sier vi for jeg tror alle nordmenn føler at vi " eier" henne litt vi også) har mange gode minner om denne fantastiske damen som kommer til å smelte "gamle og nye" hjerter i mange år, selv etter sin bortgang!
Måtte du hvile i fred Aud! Takk for all gleden du gav!
Tina Iselin Knutsen, Drammen

Denne nyheten slo meg i ansiktet med stort sjokkk! kommer alltid til å huske dette gode mennesket! spesielt i de episodene hun var spilte inn i Fredrikssons fabrikk. hvil i fred Aud, borte for alltid, men kommer aldri til å bli glemt..
Katrine, Kirkenes

En siste hilsen til en DAME vil bli husket med et SMIL i sorgen.
Laila fra Nord

Som en av norges største skuespiller, er det med stor sorg å få denne beskjeden om at du er gått bort. jeg vil huske deg spesielt fra fredriksons fabrikk der du viste en god profil. mine tanker går til familie og venner. hvil i fred moder`n.
Monica Johansen

Sjelden har vel noen gitt oss så mye humor, god latter og menneskelig varme som Aud. Hun har alltid vært seg selv, jordnær og flott. Ikke noe primadonnanykker der i gården. Naturlig og "usminka". Hvil i fred,vår alles kjære Aud.
Rigmor, Vanvikan

Vil kondolere til Auds familie og nære venner. Jeg hadde håpet at Aud ville komme seg etter sykdommen som rammet henne i 2003, men slik gikk det ikke. Aud har etterlatt seg en stor og utrolig fin arv til oss andre i form av hennes filmer men også i form av hennes minne. Hvem klarer vel å ikke trekke på smilebåndene når man tenker på Aud? En stor skuespiller og et stort medmenneske har da funnet sin plass ved sin kjære mann. Takk for alt du gav oss Aud!
Bjørn, Orkdal

Det var trist å høre at Aud Schønemann er død.Hun var ei veldig søt dame og en fantastisk skuespiller.Vil i fred Aud.
Anne Helgesen, Karmøy

Hun virket så god og smilende.. Du vil ikke bli glemt Aud!.. Lykke til på den andre siden, du er nok like populær der:)
Beathe, Bergen

Jeg har alltid sagt at den dagen Aud Schønemann går bort er en trist dag! og det er det virkelig :( Fantastisk skuespiller, kjenner henne best fra osenbanden og fredrikssons fabrikk. Norge har mistet verdens søteste gamle dame.. Takk for alt, Moder'n!
Ina, Oslo

Dette er en helt enestående dame. Ett menneske Norge aldri kpmmer til å glemme. Takk for alt det gode du har gjort. Du lever videre i oss. Hvil i fred!!
Camilla, Lier


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer