VENTER BARN: Margrethe Røed og kjæresten Tomas Kvitvik venter sitt første barn i vinter, og nå mener bettingselskapet Unibet at den stadig voksende magen kan gjøre det vanskelig for Røed å overleve i konkurransen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
VENTER BARN: Margrethe Røed og kjæresten Tomas Kvitvik venter sitt første barn i vinter, og nå mener bettingselskapet Unibet at den stadig voksende magen kan gjøre det vanskelig for Røed å overleve i konkurransen. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Siste dans for Margrethe?

- Det blir antagelig for tøft å holde tritt med stadig sprekere motstandere.

SEHER.NO: Lørdag var det klart for tredje program i TV 2s populære "Skal vi danse", hvor det var, slik oddssetterne hadde forutsett,  Ole "Lukkøye" Klemetsen som måtte forlate parketten for godt. 

NRK Super-programlederen Margrethe Røed var den som fikk aller minst dommerpoeng denne kvelden med 22 poeng. Den gravide dansestjernen ble reddet av publikumsstemmene, men nå tror bettingselskapene at det er den gravide programlederen som ryker neste gang.

Til tross for at Røed har fortalt Seher.no at den voksende magen ikke legger en demper på  innsatsen, mener pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet at det nettopp er magen som kan sende henne hjem på lørdag.

- Margrethe Røed er antagelig neste danser som forsvinner ut av parketten. Hun ernå desidert mest spilt hos oss, og hver hundrelapp gir nå 325 kroner itilbakebetaling. Med en stadig voksende mage blir det antagelig fortøft å holde tritt med stadig sprekere motstandere – med mindre vordende og nybakte småbarnsmammaer og barne-TV-seere fortsatt stemmer henne videre i showet, sier Hanssen.


TV 2-Sportens Carsten Skjelbreid er fremdeles favoritt i danseprogrammet, men gir nå fattige 2.50 i odds som vinner av hele konkurransen, mot hele 9 da konkurransen startet iseptember.

- Triana Iglesias ser mer og mer ut som en vinner, og Ellen Arnstad finner seg bedre til rette på parketten for hver uke som danser forbi, sier Hanssen.

Mia Gundersen og Hallvard Flatland går imidlertid motsatt vei og svekker sine vinnersjanser, ifølge oddsekspertene.

Her er hele oddslisten fra Unibet: 

Margrethe Røed - 3,25
Svein Østvik - 4,50
Hallvard Flatland - 6,00
Mia Gundersen - 6,00
Ellen Arnstad - 8,50
Jan Thomas - 10,00
Triana Iglesias - 12,50
Carsted Skjelbreid - 20.00


Hvem vinner "Skal vi danse"?
Carsten Skjelbeid - 2.50
Triana Iglesias - 4,50
Jan Thomas - 6,00
Ellen Arnstad - 7,50
Hallvard Flatland - 8,00
Mia Gundersen - 10,00
Svein Østvik - 12,50
Margrethe Røed - 18,00

Også andre bettingselskaper tror Margethe forsvinner ut lørdag. Hos Nordicbet får dui bare igjen 2,9 ganger innsatsen om du spiller på at hun blir den neste til å ryke ut av "Skal vi danse".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt dopet