- Siste dans for Christer

Komikeren Christer Torjussen har oddsene imot seg foran kveldens "Skal vi danse?" program.

RYKER UT: Lena Granaas Lillebø og Christer Torjussen spås en snarlig exit fra "Skal vi danse?" av bookmakerne. Foto: TV2
RYKER UT: Lena Granaas Lillebø og Christer Torjussen spås en snarlig exit fra "Skal vi danse?" av bookmakerne. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ler sist?

SEHER.NO: Etter kritikk for dansestilen i forrige uke, spår tippeselskapet Unibet at komikeren blir den første i år som må forlate ballsalen med halen mellom beina.

Mens oddsen på Torjussens farvel er lave 2,75, får tipperne 50 ganger pengene sine tilbake hvis de tror fjorårets idolfinalist Tone Damli Aaberge ryker ut.

- Torjussen gjorde en hederlig innsats, men var komisk hjelpeløs på parketten i forrige program. Eirik Newth imponerte heller ikke, men vi tror han høster noen ekstra sympatistemmer på Ødegård-effekten, som vi har døpt nordmenns fascinasjon for astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegård, skriver selskapet i en pressemelding.

"Skal vi danse" slet med seertallene forrige uke. Men håper nok å spise seg innpå NRK-tallene i kveld når første danser skal stemmes ut.

Om gamblerfirmaet får rett eller om stand-up komikeren ler sist, får vi vite senere i kveld...

ALLE DELTAKERNE: Se her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer