- Sist gang jeg var på date var for ti år siden

Men komikeren og TV 2-programlederen har kanskje begynt å skjønne hvorfor hun ikke har kjæreste.

SINGEL PÅ FEMTE ÅRET: Else Kåss Furuseth sier til Dagbladet at hun ikke har vært på stevnemøte på ti år. Komikeren og TV 2-profilen har vært singel siden 2011. Her glitrer hun på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum
SINGEL PÅ FEMTE ÅRET: Else Kåss Furuseth sier til Dagbladet at hun ikke har vært på stevnemøte på ti år. Komikeren og TV 2-profilen har vært singel siden 2011. Her glitrer hun på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (35) nyter for tiden suksess med TV 2-programmet «Det er lov å være blid med Else», der hun ikke er redd for å gjøre narr av seg selv.

I det humoristiske talkshowet har seerne fått se Else gå på blinddate, etter at TV-kollegene lagde en falsk profil på dating-appen Tinder til henne.

Overfor Dagbladet røper den lite selvhøytidelige komikeren, som har vært singel siden 2011, at hun er temmelig rusten på datingfronten.

- Sist gang jeg var på date var i regi av P3 for ti år siden. Det høres nesten uetisk ut, men jeg går bare på date om jeg får penger for det, sier Else Kåss Furuseth spøkefullt til avisen.

For øvrig er det ikke bare dating Else bedriver svært sjelden. I april røpet hun på «P3morgen» at hun ikke har brukt stekeovnen sin på over ti år.

Saken fortsetter under bildet.

- «Homeland» på date

Tidligere har Else fortalt til Se og Hør at «kjærligheten ligger litt på is», og at hun i fjor reiste på sommerferie med lillesøster og P3-profil Cecilie Ramona Kåss Furuseth (31).

Nå forteller 35-åringen, som tidligere har røpet at hun liker både kvinner og menn, til Dagbladet at hun kanskje begynner å forstå hvorfor hun stadig er singel:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer