- Sist gang jeg var på date var for ti år siden

Men komikeren og TV 2-programlederen har kanskje begynt å skjønne hvorfor hun ikke har kjæreste.

SINGEL PÅ FEMTE ÅRET: Else Kåss Furuseth sier til Dagbladet at hun ikke har vært på stevnemøte på ti år. Komikeren og TV 2-profilen har vært singel siden 2011. Her glitrer hun på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum
SINGEL PÅ FEMTE ÅRET: Else Kåss Furuseth sier til Dagbladet at hun ikke har vært på stevnemøte på ti år. Komikeren og TV 2-profilen har vært singel siden 2011. Her glitrer hun på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (35) nyter for tiden suksess med TV 2-programmet «Det er lov å være blid med Else», der hun ikke er redd for å gjøre narr av seg selv.

I det humoristiske talkshowet har seerne fått se Else gå på blinddate, etter at TV-kollegene lagde en falsk profil på dating-appen Tinder til henne.

Overfor Dagbladet røper den lite selvhøytidelige komikeren, som har vært singel siden 2011, at hun er temmelig rusten på datingfronten.

- Sist gang jeg var på date var i regi av P3 for ti år siden. Det høres nesten uetisk ut, men jeg går bare på date om jeg får penger for det, sier Else Kåss Furuseth spøkefullt til avisen.

For øvrig er det ikke bare dating Else bedriver svært sjelden. I april røpet hun på «P3morgen» at hun ikke har brukt stekeovnen sin på over ti år.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Denne våren er Else Kåss Furuseth tilbake med en ny sesong av «Det er lov å være blid med Else» på TV 2.  Foto: Espen Solli/ TV 2
TV-AKTUELL: Denne våren er Else Kåss Furuseth tilbake med en ny sesong av «Det er lov å være blid med Else» på TV 2. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- «Homeland» på date

Tidligere har Else fortalt til Se og Hør at «kjærligheten ligger litt på is», og at hun i fjor reiste på sommerferie med lillesøster og P3-profil Cecilie Ramona Kåss Furuseth (31).

Nå forteller 35-åringen, som tidligere har røpet at hun liker både kvinner og menn, til Dagbladet at hun kanskje begynner å forstå hvorfor hun stadig er singel:

- Da jeg så den Tinder-daten på tv, skjønte jeg nesten hvorfor jeg ikke har kjæreste. Jeg hadde skikkelig avhørsaktig stil i den samtalen, som en dårlig versjon av «Homeland». Men om ikke annet fikk jeg litt selvinnsikt, sier hun til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

GODT FORHOLD: Else Kåss Furuseth og søsteren Cecillie Ramona Kåss Furuseth er både naboer og feriekamerater. 
 Foto: Andreas Fadum
GODT FORHOLD: Else Kåss Furuseth og søsteren Cecillie Ramona Kåss Furuseth er både naboer og feriekamerater. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Skulle gifte seg på tull

Også tidligere har kjærlighetslivet til 35-åringen, eller mangelen på det, vært gjenstand for mye humor.

I 2014 lanserte Else Kåss Furuseth et festlig bryllupsstunt på Facebook. Den gang publiserte hun et bilde av seg selv iført en skikkelig bløtkake-brudekjole, fulgt av teksten: «Får jeg en million 'likes' på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending». 

- Får jeg nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene, sa Else til Seoghør.no om stuntet i april 2014.

Noe bryllup ble det imidlertid ikke, selv om Else for øvrig «giftet seg» med kjendisstylist Jan Thomas i TV 2-programmet «Alt er lov» i mars 2015.

Se video fra den noe risikofylte «vielsen» til Else og Jan Thomas nedenfor:

Da Else Kåss Furuseth var nominert til «Årets TV-navn» under Se og Hørs Kjendisgalla i 2014, fortalte komikeren at en travel timeplan ikke var noen unnskyldning for å sette kjærligheten på vent.

- Det er ikke lov til å si at man ikke har tid til kjæreste. I et intervju sa jeg nemlig at jeg ikke hadde tid til det, men da fikk jeg kjeft av Sigrid og Henriette (Bonde Tusvik og Steenstrup, red.anm). De har jo både mann og barn begge to og jobber like mye, så de lurte på hva som var så spesielt med meg. Klart jeg har tid til kjæreste, sa Else muntert til Se og Hør den gang.

Det er ikke bare i kjærlighetslivet Else har litt uflaks - se henne fortelle om en pinlig opplevelse hun har hatt på scenen som komiker nedenfor:

LES OGSÅ: - Miley og Liam er helt klart sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer