<strong>PÅ EGNE BEIN:</strong> Sissel Kyrkjebø har startet et nytt firma for selv å ta vare på sin karriere. Foto: Berit Roald/Scanpix
PÅ EGNE BEIN: Sissel Kyrkjebø har startet et nytt firma for selv å ta vare på sin karriere. Foto: Berit Roald/Scanpix Vis mer

Sissel vraker managerene

Nå vil den norske artisten stå på egne bein.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinnen Sissel Kyrkjebø (42) vil heretter selv stå for arbeidet med blant annet å avtale prosjekter, konserter og plateinnspillinger, etter at hun har valgt å si opp sin avtale med managementfirmaet Continental Artist Management AS.

- Jeg er vedlig takknemlig for de åra hvor jeg har hatt Continental Artist Management AS, skriver artisten i en pressemelding ifølge Dagbladet.

Kyrkjebø har nå startet sitt eget selskap Early Bird, som skal ta vare på hennes karriere. Selskapet er ifølge Dagbladet oppført med 100 000 kroner i egenkapital.

- Selskapet eies av Sissel Kyrkjebø og hun styrer det alene, sier daglig leder i firmaet, Harald Wold-Reitan til Dagbladet.

Sissels kjæreste, skatteadvokat Ernst Ravnaas (56) er oppført som varamedlem i selskapet.

Ifølge avisen fører den nye ordningen til at Sissel Kyrkjebø vil sitte igjen med mer av inntektene fra sine konserter og plateinnspillinger enn tidligere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sissel gjorde Aguilera-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer