Sissel Kyrkjebø giftet seg i all hemmelighet

- Jeg kan bekrefte at det medfører riktighet, sier artistens management til Seoghør.no.

EKSPERT: I tillegg til å være en av Norges fremste skatteeksperter er Ernst Ravnaas deleier i fotballklubben Start. Tirsdag denne uken kapret han en av Norges mest populære artister, da han giftet seg med 14 år yngre Sissel Kyrkjebø. Foto: NTB scanpix
EKSPERT: I tillegg til å være en av Norges fremste skatteeksperter er Ernst Ravnaas deleier i fotballklubben Start. Tirsdag denne uken kapret han en av Norges mest populære artister, da han giftet seg med 14 år yngre Sissel Kyrkjebø. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Artist Sissel Kyrkjebø (44) giftet seg tirsdag denne uken med skatteekspert Ernst Ravnaas (58). Det var Side2 som først meldte om den gledelige nyheten.

Paret ga hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Hov kirke, en korskirke fra 1781 i Søndre Land kommunne, uten noen gjester til stede.

- Jeg kan bekrefte at det medfører riktighet, sier artistens management, ved Harald Wold-Reitan i Early Bird Management AS, til Seoghør.no.

Det nygifte paret eier en felles eiendom i kommunen, i tillegg til at de disponerer en leilighet på fasjonable Frogner i Oslo.

Sissel har tidligere vært gift med danske Eddie Skoller (69), som hun har barna Sara (13) og Ingrid (16) med, og i fjor ble det kjent at hun solgte leiligheten i København, som hun hadde bodd i siden bruddet med Skoller, og vendte hjem til Norge.

Se og Hør har tidligere skrevet at paret har vært kjærester siden 2009, men det var ikke før i 2011 at Se og Hør publiserte de første offisielle bildene av Kyrkjebø og Ravnaas sammen, da de var gjester i bryllupet til sangerinnens pianist Per Kolstad.

I tillegg til å være en av Norges fremste skatteeksperter er også sørlendingen Ravnaas Erik Solèrs eierpartner i fotballklubben Start.

Har du bilder eller tips til saken? Send oss en mail på 2255@shf.no

LES OGSÅ: Her danser de bryllupsvalsen