BLID:  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BLID: Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Sissel kapret gift pappa

Sissel Kyrkjebø smiler bredt om dagen. Alt tyder på at produsenten Kjetil Bjerkestrand er hennes nye kjærlighet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart to år siden den vonde skilsmissen mellom Sissel Kyrkjebø (36) og danske Eddie Skoller (61) slo ned som en bombe i Kjendis-Norge. Paret giftet seg i Bergen i august 1993 og har to døtre på ni og seks år.


Se og Hør kan avsløre at den norske verdensstjernen nå har et nært og intimt forhold til en ny mann - Kjetil Bjerkestrand (50). Han er en av Norges fremste musikkarrangører og keyboardister og har i en årrekke produsert plater og komponert låter for en rekke kjente artister.


Tobarnsfaren Bjerkestrand har vært en av Sissels beste venner i 23 år og var en av hennes nærmeste støttespillere etter skilsmissen. Selv er Kjetil ikke formelt separert fra sin kone. Men en slik prosess skal være på gang, ifølge Se og Hørs kilder.


Etter det Se og Hør erfarer benytter Kjetil seg til stadighet av Sissels luksusleilighet på Frogner i Oslo. Han har egen nøkkel til hennes hjem.


Da Bjerkestrand fylte 50 år i mai 2005, uttalte han følgende:


"Jeg har vært heldig, og har lært enormt mye av alle jeg har samarbeidet med. Noe av det mest givende har vært å jobbe med Sissel Kyrkjebø."

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer