Sissel kapret gift pappa

Sissel Kyrkjebø smiler bredt om dagen. Alt tyder på at produsenten Kjetil Bjerkestrand er hennes nye kjærlighet.

BLID:  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BLID: Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart to år siden den vonde skilsmissen mellom Sissel Kyrkjebø (36) og danske Eddie Skoller (61) slo ned som en bombe i Kjendis-Norge. Paret giftet seg i Bergen i august 1993 og har to døtre på ni og seks år.


Se og Hør kan avsløre at den norske verdensstjernen nå har et nært og intimt forhold til en ny mann - Kjetil Bjerkestrand (50). Han er en av Norges fremste musikkarrangører og keyboardister og har i en årrekke produsert plater og komponert låter for en rekke kjente artister.


Tobarnsfaren Bjerkestrand har vært en av Sissels beste venner i 23 år og var en av hennes nærmeste støttespillere etter skilsmissen. Selv er Kjetil ikke formelt separert fra sin kone. Men en slik prosess skal være på gang, ifølge Se og Hørs kilder.


Etter det Se og Hør erfarer benytter Kjetil seg til stadighet av Sissels luksusleilighet på Frogner i Oslo. Han har egen nøkkel til hennes hjem.


Da Bjerkestrand fylte 50 år i mai 2005, uttalte han følgende:


"Jeg har vært heldig, og har lært enormt mye av alle jeg har samarbeidet med. Noe av det mest givende har vært å jobbe med Sissel Kyrkjebø."

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer